ROLLING CONSULTING HUNGARY KFT.

Tevékenység: A Rolling Consulting története 1998-ban kezdődött, amikor BIG FIVE cégeknél dolgozó tapasztalt, vezető tanácsadók megalakították a Red Consulting Group (RCG) vállalatcsoportot azzal a céllal, hogy ügyfeleiknek professzionális szolgáltatást nyújtsanak a növekvő tanácsadói piacon. A növekvő igények miatt 2003-ban szükségessé vált egy új szervezet megalakítása, amely regionális ügyfeleink részére biztosítja a projekt tanácsadás szolgáltatást. Az új vállalatunkat, a Rolling Services-t 2003 nyarán alapítottuk, majd 2004. januárban a Rolling Consulting Hungary nevet kapta.

Cégünk tulajdonosai magyar magánszemélyek. Cégünknél dolgozó tanácsadók kapacitásának kihasználtságát utilisation planning technikával, erőforrás allokálással képezzük. Minden ügyfelünk kap egy projekt kódot és belső time-sheet rendszerből számoljuk minden tanácsadó kihasználtságát.

Cégünknél nagyon fontos szerepet kap a minőségbiztosítás megteremtése, hiszen ez sikerünk és működésünk záloga, önállóan kialakított minőségbiztosítási szisztéma alapján dolgozunk.

Kamara tagja védjegy: 2013.09.13.

Irodák: Budapest-Pécs
A vállalkozás honlapja: www.rollingconsulting.hu
E-mail: 
Telefon: +3614137995

Kamarai regisztrációs szám: PB13083074