ITT és MOST! Találjunk megoldást!

A vállalkozók többsége az elmúlt pár hónapban jelezte, hogy számos nehézség, az üzleti és beszállítói partnerségben kapacitáshiányok, logisztikai problémák merültek fel, amiket minél hamarabb szeretnének megoldani. Szó szerint ITT és MOST, hiszen a mostanra állandóvá váló üzleti bizonytalanság nem teszi lehetővé a hosszútávú stratégiai tervezést, de ettől még a gyártással, értékesítéssel, szolgáltatással napi szinten haladni kell.

Ezen problémák megoldására és az új kínálkozó lehetőségek hatékony menedzselésére hozta létre a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a helyi, V4 és Kárpát-medencei vállalkozók üzleti közösségének erősítésére, az ellátási lánc rövidítésére és a határmenti magyar-magyar vállalkozói kapcsolatok kiépítésére szolgáló magyar és angol nyelvű üzleti partnerkeresési platformot.

Az online kétoldalú üzletember találkozók hatékony, díj- és kockázatmentes módot biztosítanak üzleti partnerekkel történő online tárgyalásra. A szervezésben és lebonyolításban számos intézmény segíti majd országosan a helyi vállalkozókat: EXIM, CED, HEPA, MKIK, GYMSKIK, Enterprise Europe Network

Önnek mire van szüksége?

Szükségessé vált a vállalkozáshoz közelebbi partnerek megkeresése annak érdekében, hogy biztosítva legyen a beszállítói lánc folyamatossága és tervezhetősége. Ennek pótlását és üzleti kapcsolataik újjáépítését teszi lehetővé ez az egyszerű, határmenti üzleti partnerkereső oldal. Időközben megnyílt határmenti pályázatok partnerkeresésére és finanszírozására is alkalmas közvetlen tárgyalási lehetőséggel az ezeket koordináló szervezetek képviselőivel.

A felület egyedisége és nagy előnye, hogy magyar nyelven teszi lehetővé mindezt és komplex szolgáltatásként egyszerre biztosítja mind a partnerkeresési, tanácsadási és pályázati modulokat.

MIÉRT JÓ A VÁLLALKOZÁSOMNAK?

  • Üzletszerzés, partnerség, projektötletek kialakítása költségmentesen, fizikai kontaktus nélkül, magyar nyelven (nincs utazási és járulékos költség)
  • Korlátlan számú, egyedi üzleti ajánlat rögzíthető a céges profilhoz – mely önállóan is reklámfelület a vállalkozás számára (pl.: termék, szolgáltatás, beruházás, projekt, keres/kínál stb.)
  • Az Ön által meghatározott időpontokban bármikor tárgyalhat, max. 30 perc / alkalom, az ehhez szükséges online felületet – tárgyalószobát – szintén a platform biztosítja
  • A tárgyalást bárki-bárkivel díjmentesen kezdeményezheti a rendszeren belüli regisztrációt követően, a kapcsolatfelvétel folyamatos
  • Dinamikusan bővülő céges ajánlatok 4 hónapon keresztül

MILYEN PROGRAMOK/SZOLGÁLTATÁSOK ÉRHETŐK EL?

Az eddig regisztrált résztvevőket itt tudja megnézni

Üzleti ajánlataik itt érhetőek el

Az Ön vállalkozását itt tudja beregisztrálni díjmentesen

Ha a regisztráció vagy tárgyalások kezdeményezése kapcsán technikai problémát észlel, vagy segítségre szorul, keresse kollégáinkat az alábbi elérhetőségeken:

vagy +36 72 507 125