KALATHERM GYÁRTÓ ÉS KERESKEDELMI KFT.

A Cégünk 2005. óta van jelen a magyar nyílászáró gyártói piacon. A Kalatherm Kft. a gyártói tevékenységet 2016. tavaszán vette át a Benkala Kft.-től egy átszervezés során, melyet a tisztább, átláthatóbb működés érdekében folytattunk le. A két vállalkozás ugyanazon tulajdonosi háttérrel rendelkezik.

A nyílászáró gyártás egy kis létszámú műhelyben kezdődött meg, melyet a folyamatos és dinamikus fejlődésünknek köszönhetően sikerült 2009-ben átköltöztetni egy közel 1000 m2 alapterületű csarnokba. A költözéssel egy időben mintegy 100 milló Forintos beruházás keretében korszerűsítettük a nyílászáró üzemünk gépparkját. A korszerűsítés központi eleme a CNC vezérlésű automata gépek üzembeállítása volt, melyek a nagy volumenű gyártás megkezdését és egyúttal az általános minőség javítását szolgálták.

Az egyre növekvő mértékű nyílászáró gyártás mellett 2008-ban elindítottuk az árnyékolástechnikai üzemünket. Ezen a területen is minden lehetőséget kihasználva folyamatosan orientálódunk a korszerű, automatizált munkafolyamatok felé.

www.kalathermkft.hu