Már lehet jelentkezni az AMULET projekt 1. nyílt felhívására! Jó hír, hogy a szervezők meghosszabbították a jelentkezés határidejét!

Az Advanced Materials & Manufacturing United for LightwEighT (AMULET) projekt célja, hogy kihasználja a kkv-k innovációs potenciálját, amelyek új értékláncokat hoznak létre azáltal, hogy elősegítik a fejlett könnyűszerkezetes anyagok elterjedését az iparban.

 

Az AMULET a következő három fejlett anyagra összpontosít: könnyűfémötvözetek, kerámia mátrixú kompozitok, polimer alapú kompozitok és ezek négy ágazatban történő alkalmazása: építőipar, repülőgépipar és repüléstechnika, energia ipar, autóipar.

Az AMULET 2 nyílt felhívást szervez, hogy a kkv-k innovációs potenciálját, a kkv-k közötti tudáscsere révén növelje.

A felhívás keretében legalább 2, de legfeljebb 3 kizárólag kkv-kból álló konzorciumot választanak ki. A kiválasztott konzorciumok legfeljebb 120.000 EUR-t (vállalkozásonként 60.000 EUR-t- megvalósíthatósági tanulmány elkészítésére és prototípus gyártásra), valamint finanszírozási és üzleti képzési támogatást kapnak.

Az AMULET konzorcium 3 online rendezvényt szervez az első nyílt felhívásban való részvétel iránt érdeklődő kkv-k számára. A vállalkozások három eseményen vehetnek részt, és a platformon találkozhatnak más vállalatokkal, hogy együtt dolgozhassanak projektjükön.

A rendezvények időpontjai: 2022.05.18., 2022.06.02., 2022.06.15. A rendezvényekre ITT lehet regisztrálni!

A szervezők a felhívásokkal kapcsolatban egy negyedik online rendezvényt is tartanak, 2022.07.07-én 10:00 órától. A rendezvényre ITT lehet regisztrálni!

FONTOS, a pályázatok beadásának határidejét módosították!

Az új határidő 2022. július 20. 17:00 óra. A következő weboldalon tudnak jelentkezni: https://bit.ly/3FQn7ot.

 

Ha többet szeretne megtudni ezekről a lehetőségekről, látogasson el hivatalos honlapunkra: https://amulet-h2020.eu/ !

Bővebb információ: Szigeti Rudolf –