Svéd piac – nyitva az ajtó

Külföldre nyitna termékével, szolgáltatásával? Érdekli a skandináv piac, de eddig nem mert belevágni? A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint Magyarország Stockholmi Nagykövetségének együttműködésében most itt a lehetőség megtenni az első lépést.

A magyar-svéd gazdasági és vállalati kapcsolatok további fejlesztése, előmozdítása érdekében a kamara és a stockholmi nagykövetség (Rusz Boglárka külgazdasági attasé) együttműködésében az ősz folyamán több svéd partnernek szeretnék kiajánlani exportképes, minőségi termékekkel és/vagy szolgáltatással bíró magyar vállalkozásokat.  A csoportos kiajánlás célja a magyar vállalatok belistázása a svéd szereplők beszerzési rendszerébe, valamint az, hogy a magyar vállalkozások a svéd, beszerzéssel foglalkozó szakemberek látókörébe kerüljenek. A magyar vállalkozások részéről egyedüli kritériumok az angol nyelvű honlap megléte (a svéd beszerzési osztály első körben a honlap megtekintése után értékeli a partnereket) és az utókövetési folyamatban való részvétel (tájékoztatás az esetleges vállalati partnerség(ek)ről).

 

A minél szélesebb körű és egyben professzionális vállalati lista összeállítása érdekében készült egy angol nyelvű űrlap, melynek kitöltése önkéntes.  Folyamatosan gyűjtjük a jelentkezéseket, a beérkezett jelentkezésekből összeálló első listát szeptember 15-én továbbítjuk.

Svéd piaci bemutatkozás
Please briefly describe your company's activities/products/services in English. Max length 250 characters with spaces.
Please include facts and information that will draw the attention of the Swedish partner to the company's outstanding and unique capabilities and differentiate it from international competitors in English. For example, existing Western European, Northern European supplier and other partnerships, awards, prizes, attention to sustainability in production, R&D, etc. Max length 250 characters with spaces.
Start Over

 

A kitöltéssel a vállalkozás hozzájárul ahhoz, hogy adatait a PBKIK vállalkozás- és gazdaságfejlesztési céllal kezelje az adatkezelési tájékoztatóban foglaltak szerint, valamint továbbítsa azt Magyarország Stockholmi Nagykövetségének.

 

A kamara az Enterprise Europe Network nemzetközi vállalkozásfejlesztési hálózat tagjaként elkötelezett támogatója a vállalkozások nemzetközi üzleti törekvéseinek, legyen szó vállalkozásfejlesztésről, nemzetközi piacok meghódításáról, technológia-transzferről, vagy nemzetközi K+F együttműködésekről.

Tudjon meg rólunk többet!

Enterprise Europe Network

Vegye fel velünk a kapcsolatot az email címen!