EdTech – Oktatás a virtuális térben

Az elmúlt 12-18 hónapban az EdTech (Oktatási Technológia) területén exponenciális növekedés tapasztalható. Írország mint az oktatás és a digitális technológia globális vezetője, élen jár e növekedés előnyeinek kihasználásával is.

Az Enterprise Europe Network Írország északi és déli részéről, valamint az Egyesült Államokból érkező partnerei most lehetőséget kínálnak a vállalatoknak és a kutatószervezeteknek arra, hogy részt vegyenek ezen az ingyenes online rendezvényen, amelynek középpontjában az EdTech felgyorsult digitalizációja áll.

Az előadásokat követően lehetőség van előre megszervezett üzleti találkozók lebonyolítására.

Regisztráció határideje: 2021. május 10.

Találkozók foglalására 2021. április 19. és május 12-e között van lehetőség.

Az EdTech (Education Technology) magába foglalja mindennapi életünk minden aspektusát – formális és informális oktatást, illetve a munkánkat. Az emberek tanulási módszerei folyamatosan változnak, amelyet innovatív EdTech megoldások fejlődése is támogat pl. AI (mesterséges intelligencia), AR/VR (kiterjesztett valóság/virtuális valóság), gamifikáció, mikrotanulás és személyre szabott oktatás.

Még soha nem volt ilyen fontos a digitális tanulás mint az elmúlt időszakban! Ennek a rendezvénynek célja a piaci lehetőségek feltárása és bemutatása a felgyorsult, digitalizált tanulás területén, reagálva a folyamatosan változó igényekre a következő ágazatokban:

  • Vállalati tanulás
  • Felsőoktatás
  • Általános és középfokú oktatás
  • Tanulás és fejlődés

Kiemelt témák:

  • Digitális átalakulás
  • eLearning
  • Gamifikáció
  • Tapasztalat útján való tanulás AR/VR
  • Robotika
  • Kódolás

A következő területekről várják a résztvevőket:

Vállalkozások képviselői, startupok, vállalkozók, egyetemek és kutatóintézetek, inkubátorházak, az EdTech szektorban dolgozók, és olyanok akiket érdekelnek új projektöltletek és szeretnének üzleti/technológiai és együttműködő partnereket találni.

REGISZTRÁCIÓ

Szellemi tulajdon Kínában – 10 aranyszabály

A webinárium áttekintést nyújt a szellemi tulajdonjog legfontosabb szempontjairól a kínai piac iránt érdeklõdõ uniós vállalatok számára, „10 aranyszabályba” strukturálva, amelyet szem előtt kell tartani a kínai üzleti tevékenység során – mindezt Thomas Pattloch IP jogász segítségével.

Bővebben…

Divat- és textilipari beszállítói napok – Fashion Match Supply 2021

Az online üzletember találkozó és konferencia lehetőséget biztosít a divat- és textilipari ellátási lánc minden szereplőjének a gyártóktől a tervezőkön át a fuvarozó cégekig a legújabb trendek és potenciális partnerek megismerésére egyaránt.

Bővebben…

EENGINEX 2021 – online gépipari és elektronikai beszállítói fórum

Online beszállítói fórum kerül megrendezésre az Entreprise Europe Network szervezésében, ami remek lehetőséget biztosít minden a gépiparban tevékenykedő, alkatrészek, gépek, szerszámok gyártásával, automatizációval foglalkozó cég számára, aki kiemelten érdeklődik az ír piac iránt.

Bővebben…

A gyártás és kiskereskedelem új korszaka – nemzetközi üzletember találkozó

Az online rendezvény keretében a gyártók, kereskedők és technológiai vállalatok vehetnek részt szakmai programokon és folytathatnak üzleti tárgylásokat potenciális partnerekkel, felkészülve a fellendülési szakaszra, hiszen a vállalkozásoknak mind üzleti tevékenységük, mind technológiai felkészültségük folyamatos megújítására kell törekedniük.

Bővebben…

Hannover Messe Ipari Szakkiállítás 2019 logó

Hannover Messe – Technology & Business Cooperation Days 2021

A Hannover Messe egyedülálló módon, egy helyen és időben mutatja be a technológiai innovációk teljes skáláját az egész értékesítési láncon keresztül – az automatizálástól a beszállítói megoldásokig.

Bővebben…