HARMAN PROFESSIONAL KFT.

Tevékenység: A világ egyik meghatározó audio, videó, színpad- és világítástechnikai megoldásait szállító Harman Professional 2015-ben indította pécsi gyáregységét. A terveket tökéletesen teljesítő cég szociálisan is érzékeny menedzsmentje hosszú távra tervez.

A vállalkozás honlapja: pro.harman.com
Kamara tagja védjegy: 2017.09.18.
Kamarai regisztrációs szám: PB25101366

FORLONG Szervezeti Tanulást Fejlesztő Bt.

Tevékenység: A Forlong Bt. több mint 20 éve stabil szereplője a hazai felnőttoktatásnak. Képzéseinek témakörei a kommunikáció, a vezetőképzés, a tárgyalástechnika, a konfliktuskezelés, a boldogságfokozás és stresszkezelés.

Képzései előtt felméri megrendelőik pontos igényeit, elvárásait, és segíti a képzési formák és módszerek kiválasztását a legjobb és leghasznosabb képzési forma nyújtása érdekében.

Bővebben…

Ódorné Kovács Ildikó

A vállalkozásomat 2008-ban alapítottam HR tanácsadás, készségfejlesztő tréningek, szervezetfejlesztési tanácsadás profilokkal. Majd ezt követően 2009-től Hucap tanácsadó kft-ben tulajdonosként, akkreditált programokkal, akkreditált képző intézményként a felnőttképzési hozzájárulás terhére képzési programokat szerveztünk ügyfeleinknek.

A felnőttképzési hozzájárulás megszüntetését követően képzésre szervezetfejlesztésre az ügyfeleink pályáztok útján jutottak forráshoz ezért a főként a TÁMOP pályázatok írásában, de egyéb fejlesztési pályázatokban is pályázatíróként és tanácsadóként is együttműködve dolgoztunk. A vállalati tanácsadás programban is akkreditált tanácsadó a cégünk. A foglalkoztatással kapcsolatos pályázatok, és az igénybe vehető kedvezmények maximális kihasználásban is hatékony támogatjuk ügyfeleinket.

Bővebben…

5 ÍZ KFT.

Tevékenység: A családi vállalkozás 1992 óta üzemeltet sörözőt. Kínálatában a mohácsi ízek mellett  megtalálhatók szerb, sokac, német, magyar, török ételek. Üzlete ars poeticája Mohács és térsége kultúrájának ezen belül gasztronómiájának, hagyományainak minél szélesebb körű bemutatása.
Kamarai tisztség:
Díjak: 1994.Év sörözője, 2003 Nagyfakanál díj, 2008 “Kis ötlet, nagy varázs” projekt első helyezés.
A vállalkozás honlapja: www.busoetterem.fw.hu/
Kamara tagja védjegy: 2017.04.10.
Kamarai regisztrációs szám: PB11734657

5-F KFT.

Tevékenység: A vállalkozás profilja ingatlan adás-vétel, ingatlanfejlesztés, ingatlanügynöki tevékenység.
Kamarai tisztség:
Díjak: Baranya gazdaságáért 2016, Év Üzletembere 2017
A vállalkozás honlapja:
Kamara tagja védjegy: 2017.10.12.
Kamarai regisztrációs szám: PB11369448

ADÓ-SZIGET 2010 KFT

Tevékenység: A vállalkozás teljes körű könyvviteli és számviteli tevékenységet végez, egyéni és társas vállalkozások, valamint mezőgazdasági őstermelők részére. Vállalja beruházási, fejlesztési valamint Széchenyi Kártya hitelek igénylésének előkészítését, igénylési nyomtatványainak elkészítését és a hitelezési folyamat menedzselését. Munkájára igényes, vállalásait pontosan teljesíti. A vállalkozás vezetője személyes, szakmai kapcsolatot ápol ügyfeleivel, így azok bizalommal fordulnak hozzá.
Kamarai tisztség:
Díjak:
A vállalkozás honlapja:
Kamara tagja védjegy: 2017.11.17.
Kamarai regisztrációs szám: PB23054017

ADRIA-ÜZLETHÁZ KFT.

Tevékenység: A vállalkozás fő tevékenységi köre a Szigetvár és környékének barkács- és kertészeti termékekkel történő kiskereskedelmi ellátása, építőanyag forgalmazása. A kor kihívásainak megfelelően, országos és a környező országok felé való online értékesítést is végez, web áruházában mintegy 50000 termék található. Megfelelően képzett munkatársai biztosítékot jelentenek a minden részletre odafigyelő, pontos, udvarias kiszolgálásra.
Kamarai tisztség:
Díjak:
A vállalkozás honlapja:
Kamara tagja védjegy: 2010.04.21.
Kamarai regisztrációs szám: PB11549114

ÁGOSTON PRECIZ DENTÁL KFT

Tevékenység: A cég több, mint 10 éves múlttal, családi vállalkozásként üzemel. Termékeik lefedik a fogtechnika minden területét. A mai elvárásoknak megfelelően a legkorszerűbb technológiákat alkalmazva készítik a legkülönfélébb fogpótlásokat. Egyedülálló technológiai fejlesztésre nyertek támogatást. A sikeres pályázatoknak köszönhetően gépparkjukat is folyamatosan korszerűsítik. Kollégáik magas szintű munkáját továbbképzésekkel biztosítják. Minőségi tanulóképzést folytatnak.
Kamarai tisztség:
Díjak:
A vállalkozás honlapja: agostonprecizdental.hu
Kamara tagja védjegy: 2017.04.10.
Kamarai regisztrációs szám: PB12817085

AGRO BOY KFT

Tevékenység: Agrár-külkereskedelemmel foglalkozó családi vállalkozás, amely Baranya TOP 100 legnagyobb vállalkozása között található. A fő profil folyamatos fejlesztése mellett a vállalkozás stabilitásához a több lábon állás is hozzájárul. A cégcsoport portfólióját ma már kiegészíti az önálló szállítmányozási tevékenység, illetve más befektetési célú üzletrészvásárlások.
Kamarai tisztség:
Díjak:
A vállalkozás honlapja:
Kamara tagja védjegy: 2017.04.10.
Kamarai regisztrációs szám: PB11014007