Strauss Metal Kft.

A vállalkozás neve: Strauss Metal Kft.

 

Tevékenység: 

A Strauss Metal Kft. hazánk vezető páncélszekrénygyártója, több mint 26 éve működik.  Strauss Metal márkanév alatt több mint 600 féle, lemezmegmunkálással készülő saját fejlesztésű termékeket gyárt és forgalmaz. Pécsi telephelyükön high-tech technológiával felszerelt üzemükben készülnek a termékeink, és teljes egészében megfelelnek az európai minőségi előírásoknak. A biztonságtechnika speciálistájaként termékkínálatuk átfogó a lakossági, vállalat- és bankbiztonság, pénzkezelési eszközök, páncélszekrények és egyéb értékmegőrzés palettáján. A Strauss Metal páncélszekrények országszerte és külföldön is népszerűek, melyet az eddigi értékesítési tapasztalat is bizonyít.

 

Kamarai tisztség: Strausz János az Iparszervezési bizottság tagja és az Innovációs bizottság tagja,

 

Díjak: 

  • Év Biztonságtechnikai Terméke 2002, 2004, 2006
  • Év Kézművese- Strausz János 2004
  • A Vállalkozás Innovációs Teljesítményéért Elismerő Oklevél a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamarától 2006
  • Pécs Expo Különdíj 2006
  • Magyar Formatervezési Díj 2007
  • Év Vállalkozója 2013
  •  2013. február 25. A vállalkozás export teljesítményéért elismerő oklevélben részesül: Strausz János, a Strauss Kft. ügyvezetője
  • 2014. év: XXIII. Magyar Innovációs Nagydíj: Strauss Metal Kft. „Kiemelt elismerés”.
  • Baranya Megyei Innovációs Díj 2015

A vállalkozás honlapja: www.straussmetal.hu

Kamara tagja védjegy:
Kamarai regisztrációs szám:   PB11000286

Webstar Csoport Kft.

Tevékenység: A Webstar Csoport Kft. 20 éve webes és mobil alkalmazások fejlesztésével foglalkozik, megrendelőink nagyrészt közép- és nagyvállalatok, valamint közigazgatási szervek.

Célunk egy olyan munkahelyi környezet kialakítása, amely biztosítja a hatékony munkavégzést és lehetőséget ad dolgozóinknak a munkahely és magánélet közötti egyensúly fenntartására is.

Hisszük, hogy családbarát szemléletünk (rugalmas munkaidő, távmunka, családbarát programok, stb.) és munkavállalóink folyamatos továbbképzése hozzájárul egy kiegyensúlyozott szervezet kialakításához, cégünk versenyképességének, munkatársaink elégedettségének és lojalitásának növeléséhez.

Kamarai tisztség: IT Bizottság tagja
A vállalkozás honlapja: www.webstar.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB14273027

Rati Kft.

Tevékenység: A vezetési és utazási élményt tökéletesítő termékek fejlesztésében és értékesítésében innovatív szemléletet valósítunk meg az autóipar számára.

Vállalati kultúránkban kiemelt értéket képvisel a kiválóságot kereső együttműködő csapat. Gondolkodásunkat meghatározza a fenntartható fejlődés iránti elkötelezettségünk. Null energiás telephelyünk és családbarát kultúránk is segíti célunk, a vevőink elégedettség elérését.

A vállalkozás honlapja: rati.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB11542935

MELÓ-DIÁK DÉL ISKOLASZÖVETKEZET

Tevékenység: Az 1983 óta piacvezetőként működő Meló-Diák Hálózat tagjaként, a Meló-Diák Dél Iskolaszövetkezet által a régióban évente 8 ezer diák jut közelebb céljaihoz, 500-nál is több megbízónál. A piacvezetőség a számokon túl mindazt az elkötelezettséget jelenti, amit a Meló-Diák márka mögött álló kollégák képviselnek. A Meló-DIák olyan komplex szolgáltatásrendszert nyújt, amely valós találkozási pontja a vállalkozások és a fiatal felnőttek érdekeinek.

A vállalkozás honlapja: www.melodiak.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB12466139

LARTCO CONSULTING KFT.

Tevékenység: A LARTCO Consulting Kft. szervezet- és vezetésfejlesztéssel foglalkozó tanácsadó cég, amely 2000 óta végez fejlesztő tevékenységet a szervezet profiljába tartozó területeken – tréning, tanácsadás, coaching. 2007 óta cégünk a SIZE Prozess® módszertan egyik magyarországi képviselője, amely egy olyan kommunikációs és személyiségmodell, amely rendszergondolkodásával és holisztikus megközelítésével egyedi színt visz a vezetésfejlesztésbe. 2010 óta coach képzéssel is foglalkozunk.

A vállalkozás honlapja: lartco.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB22924869

JOBCAPITAL KFT.

Tevékenység: Minden cégvezető szeretne eredményesen dolgozó munkavállalókat foglalkoztatni. Sok esetben azonban problémát jelent a megfelelő jelöltek elérése, felvétele.
A Jobcapital megoldást nyújt a megfelelő munkavállalók megtalálásában, kiválasztásában és foglalkoztatási módjának meghatározásában.
Iparágtól függetlenül nyújtunk segítséget kis- és középvállalkozásoknak és multinacionális vállalatoknak.
Szolgáltatásainkra tanácsadóink felsőfokú szakirányú végzettsége, több éves szakmai tapasztalata a garancia.

A vállalkozás honlapja: jobcapital.eu
Kamarai regisztrációs szám: PB25060496

HUMÁN INNOVÁCIÓS CSOPORT NONPROFIT KFT.

Tevékenység: Cégünk olyan társadalmi vállalkozás, amelynek célja: hátrányos helyzetűek emberek, és térségek társadalmi és gazdasági reintegrációja. Ezt sikeres üzleti működéssel ötvözzük: humánerőforrás-, vállalkozásfejlesztés; coaching; pályázatok; nyomdai szolgáltatások, kutatás területen. Hazai és nemzetközi projekteket bonyolítunk saját kivitelezésben, és partnereinkkel. Értékeink: Aktív társadalmi szerepvállalás, stratégiai gondolkodás, szakmai tudás és tapasztalat, kapcsolatrendszer, innovativitás.

A vállalkozás honlapja: hics.hu
Kamarai regisztrációs szám: PB14839122

HARMAN PROFESSIONAL KFT.

Tevékenység: A világ egyik meghatározó audio, videó, színpad- és világítástechnikai megoldásait szállító Harman Professional 2015-ben indította pécsi gyáregységét. A terveket tökéletesen teljesítő cég szociálisan is érzékeny menedzsmentje hosszú távra tervez.

A vállalkozás honlapja: pro.harman.com
Kamara tagja védjegy: 2017.09.18.
Kamarai regisztrációs szám: PB25101366