Miért vegye igénybe az IMP3rove innovációs tanácsadást?

A hatékony innováció menedzsment segít abban, hogy a cégen belül születő ötletek megvalósítása sikeres legyen. Minden cégben van valami, amiben jobb, mint a versenytársai. Az objektív IMP3rove felmérés segít abban, hogy a cégvezető ne csak megérzésein, hanem nagyszámú adathalmazon alapuló stratégiai döntéseket tudjon hozni.

Az IMP3rove kérdőív elvileg kitölthető tanácsadó segítsége nélkül is.

Azonban…

…több mint 100 000 forintjába kerülne a Benchmarking Report (értékelés) – egészen pontosan 350 €-ba*.

…nem számít Nemzetközi Innovációs Menedzsment tanácsadásnak, mely plusz pontot hoz például az Innovációs Voucher pályázat esetében.

…a kérdések értelmezésében sokszor szükség van a tanácsadó tapasztalatára.

…a megkapott Benchmarking Report egy “látlelet”, melyet hatékonyabban tud feldolgozni a tanácsadó segítségével.

Az IMP3rove adatbázisban több ezer vállalkozás szerepel, melyeknek a fele 25 főnél kevesebb foglalkoztatottal rendelkező cég. A felmérésen azoknak a vállalkozásoknak érdemes részt venni, amelyek szeretnék tudni azt, hogy ötleteiket miként tudják a leghatékonyabban megvalósítani és piacosítani.

Mit kap, aki elkészítteti az IMP3rove felmérést?

  • Elemzést és 350€ értékű benchmarking riportot kap kézhez, melyből megtudja, hogy hol áll a versenytársakhoz képest, globális viszonylatban.
  • Személyes tanácsadást, melyben a fejlesztendő területekre helyezik a hangsúlyt.
  • Az IMP3rove tanácsadás az Európai Bizottság COSME és Horizon 2020 keretprogramjai, illetve az Enterprise Europe Network projekt támogatása okán díjmentes. 

Az IMP3rove hivatalos weboldala

Logó, 10 éves az Enterprise Europe Network