A közbeszerzés sokak számára egy szövevényes terület és érthetetlen jogi – gazdasági útvesztő. Nagyberuházások, eszközbeszerzések és állami megrendelések teljesítése során kikerülhetetlen eljárás. A pályázati rendszer és a közbeszerzési törvény változása a KKV-k számára is egyre több esetben kötelezővé teszi közbeszerzési eljárások lefolytatását.

Fontos figyelembe venni ez egy szakma! Jogászok, közbeszerzési referensek és szakértők szükségesek a korrekt és hibátlan eljárások kiírásához, lefolytatásához, sokszor ajánlat adásához is.

A kamara és az általa alapított és működtetett Közbeszerzési Kabinet segíti a közbeszerzéssel kapcsolatos feladatok minőségi ellátását. A kabinet vezetője Éreth Attila közbeszerzési szakértő. Szakértőink rendelkezésre állnak, ha ajánlatot kíván adni vagy, ha közbeszerzést kell, hogy lebonyolítson.

Mit nyújt Önnek a kamara?

  1. Önkéntes tagjaink számára biztosítjuk a törvényben leírt alkalmassági és kizáró okokról szóló nyilatkozaton lévő aláírás hitelesítését kedvezményesen bruttó 4 000 Ft díjért.
    A szolgáltatással kapcsolatosan hívja ügyfélszolgálatunkat!
  2. Tanácsadást biztosítunk szakértőink segítségével.
    Keresse Sörös Dávid referenst!
  3. Szakmai fórumokat szervezünk a vállalkozások számára. Melyekről a rendezvény naptárunkból tájékozódhat és online jelentkezhet.
    Az címre küldött e-mailes megkereséssel feliratkozhat a szakmai fórumok elsődleges meghívotti listájára (résztvevő neve, cég neve, e-mail cím adatok megadásával).
  4. Helyi beszállítói rendszereket építünk és igény esetén a helyi potenciális beszállítókat összetett szempontrendszer alapján feltérképezzük és elemezzük.

A Pécsi Tudományegyetem, a LafargeHolcim, a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter sok más cég mellett már igénybe vette a kamara segítségét.

Hatékony és minden önkéntes kamarai tag számára (egyes szolgáltatások regisztrált vállalkozások számára is) elérhető szolgáltatásokkal támogatjuk a helyi gazdaság eredményességét.

Keressen bennünket ha kérdése, véleménye van!