Összes hír

A megye gazdaságának legjobbjai

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Kitüntetési Rendje alapján a kamara elnöksége dönt a kamarai díjak kitüntetettjeiről. A kitüntetésekre számos javaslat érkezett a kamarai testületek és tisztségviselők részéről.

Bővebben »

Így működik a hároméves munkaidőkeret

A 2019. január 1. napján hatályba lépett jogszabályváltozások közül az egyik legnagyobb visszhangot kiváltott az akár hároméves munkaidőkeret alkalmazását is lehetővé tévő Mt. módosítás. A változás azonban nem ragadható meg

Bővebben »

A német csomagolási törvény módosítása

A német Csomagolási Törvény (Verpackungsgesetz – VerpackG) módosításra került és 2019. január 1-el hatályba léptek a változtatások, melyek minden csomagolóanyag gyártóra és forgalmazóra vonatkoznak, akik Németországban forgalmaznak termékeket.

Bővebben »

Rendezvényszezon Mohácson

Kis-, és középvállalkozók számára hasznos információkat nyújtó tájékoztatók, illetve pályaválasztás előtt álló diákok részére szakmabemutató kiállítás megrendezésére kerül sor az elkövetkező három hónapban Mohácson.

Bővebben »

Közös pályázati lehetőség

A Szigetvári Zrínyi 1566 Turisztikai Egyesület megtartotta évnyitó taggyűlését, ahol az aktuális pályázati lehetőségek közt elhangzottak a CLLD helyi közösségi szervezet stratégiájának megvalósítására vonatkozó elképzelések is.

Bővebben »