Webfejlesztés a kezdetektől az üzemeltetésig – W5labs

A W5labs egy lendületes kreatív vállalkozás. Célunk magas minőségű digitális szolgáltatások által ügyfeleinkre terelni a figyelmet.

A W5 csoport tagjaként, mindig előtérbe helyeztük, hogy szolgáltatásaink kiegészítsék egymást, a portfólió lépcsőzetes elemeket tartalmazzon, ugyanakkor egymástól függetlenül is, ügyfeleink igényei alapján testreszabható lehetőségeket nyújtsunk. Küldetésünk széles körben lefedni a webes piaci igényeket.

A széleskörű informatikai szolgáltatások jegyében az üzleti modellek, webfejlesztői és design trendek ismeretében tanácsadás keretében is hatékonyan, valós informatikai és üzleti tapasztalatok alapján tudunk hozzájárulni egy üzleti elképzeléshez kapcsolódó koncepció kidolgozásához.

A W5labs közel 10 évre visszanyúló, meghatározó tevékenysége az egyedi honlapok tervezésétől és programozásától az összetett rendszerek, portálok és célszoftverek fejlesztéséig, egyszerű template alapú marketing és kampányoldalakon át az eCommerce képes webáruházig terjed a skála. Backend és frontend fejlesztőkből, site builderekből, Magento 2 specialistákból és tesztelőkből álló csapatunk keresi a kihívásokat az új projektekben, hogy felpörgessük ügyfeleink üzleti jelenlétét a világhálón, vagy akár megkönnyítsük belső folyamataikat.

Kreatív különítményünk magját tapasztalt grafikusok és sokat látott kreatív igazgatónk alkotja, akik dedikált projektvezetővel kiegészülve az egyes munkaprogramokban a mindenre kiterjedő webdesign (UI) és felhasználói élmény (UX) tervezésén kívül offline/print, illetve ATL és BTL anyagok és kreatív kampányokban való közreműködéssel és tervezéssel hívják fel magukra a figyelmet (kreatív/gfx).

A digitális folyamatok ritkán állnak meg egy jól sikerült weboldal átadásával, vagy egy ötletes grafika tervezésével, épp ezért a teljesség jegyében mi akkor is mozgásban tartjuk ügyfeleinket, amikor más kerül fókuszba. Vállaljuk az elkészült weboldal teljeskörű üzemeltetését a tartalomkezeléstől a hibaelhárításon és karbantartáson át, a szerverszintű feladatok ellátásáig. A tárhely és domainregisztrációt is egy kézben tarthatod, hiszen a fejlesztésekhez és nagysebességű tárhelykapacitást is biztosítunk, szükség esetén egyedi technikai konstrukció alapján. (support/üzemeltetés/karbantartás/tárhely)

Gyakornoki program:

Duális képzőhely: