A Baranya megyei vállalkozások fejlődésének, növekedésének egyik legfőbb akadálya a megfelelő munkaerő hiánya. Igyekszünk a problémát komplexen kezelni a pályaorientációtól a szakképzésig, az alkalmas emberek megtalálásáig.

A baranyai üzleti közösség tagjainak munkaerő keresésével kapcsolatos igényeire válaszul, segítjük az önkéntes kamarai tagvállalkozásokat, hogy HR problémáikra megoldást találjanak, ezért Rabb Szabolcs kamaránk titkárának kezdeményezésére kamaránk együttműködési megállapodást kötött a megye meghatározó, teljes körű személyzeti szolgáltatást nyújtó vállalkozásával, a Jobcapital Kft-vel. A Jobcapital széles körű, több iparágat is lefedő tapasztalattal rendelkezik, és a legfrissebb HR-trendek gyakorlatba ültetésében is élen jár.

Az együttműködéssel az a célunk, hogy a Baranya megyei vállalkozások munkaerő-piaci, munkaerő utánpótlási problémáira megoldást találjunk közösen, humánerőforrás-fejlesztési tevékenységeikben támogassuk őket.

A kamaránkhoz beérkező önéletrajzok és állásajánlatok egymásnak történő megfeleltetését, a beküldök beleegyezése esetén a Jobcapital Kft. végzi. A Jobcapital Kft. a szolgáltatást kamaránk önkéntes tagjainak 15% kedvezménnyel vagy akár ingyenesen nyújtja.

A szolgáltatási rendszer bevezetésével a humánerőforrás kereslet és kínálat egymásra találását kívánjuk segíteni.

 

Álláskeresőknek Állást kínálóknak