„Küldetésünk, hogy mindenki hozzájuthasson a tiszta vízhez”

A Föld és a környezet szennyezettségének függvényében egyre nagyobb értéket képvisel a tiszta víz, amelynek előállításhoz korszerű víztechnológiai módszerekre van szükség. A káros anyagok kiszűrésére sokszor már nem elég egy egyszerű vízszűrő vagy egy boltban kapható berendezés, egyedi megoldást kell találni. Ebben segíti elsősorban a vízműveket, üzemeket, cégeket a hosszúhetényi Amnis Víztechnológia Kft., amely februárban megkapta a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Baranya Megyei Környezetvédelmi Díját. A vállalkozást vezető dr. Révész Károly egyetemi kutatói munkáját cserélte fel a vállalkozói léttel.

Bővebben…

„Nem szeretünk olyan dolgokat csinálni, ami szerintünk középszerű”

Fiatalos lendület, kreatív ötletek, jó csapat, a legjobb választás – ez csak néhány vélemény, amellyel a pécsi Marketing Soul Kft. munkáját illetik ügyfeleik. A grafikai tervezés – komplex marketing kivitelezés – webes fejlesztés tengelyen működő vállalkozás neve akár a DesingPécs kapcsán is ismerősen csenghet, hiszen mára társszervezőjévé vált a rendezvénynek. Török Gergő Zoltán és üzlettársa, Szalona Szandra rendezik minden évben az egyedi showelemeket is felvonultató DesignPécs megnyitót, idén például valódi tortát viseltek a fejükön az egyedi ruhákat bemutató modellek egy izgalmas HairShow keretein belül. De a Marketing Soul indította el a baranyai dizájnereket, alkotókat tömörítő Tüke Online Piacot is. Számos oldala van a cég tevékenységének, ezért is adódik a kérdés: miként pozícionálható a Marketing Soul?

Bővebben…

Tervszerű működés, a piac ismerete, elkötelezett munkatársak

Túlzás nélkül állítható, hogy mindent tudnak a Volkswagenekről a pécsi AutóCity Zrt.-nél, hiszen márkakereskedésként és -szervizként ez magától értetődik az ott dolgozók számára. Ugyanilyen önmaguk felé támasztott magas igénnyel képviselik 2011-től az Audi, ettől az évtől pedig a Skoda, illetve a Lada márkát, és hogy több mint két évtizede a régió meghatározó márkakereskedőjeként tartják számon a vállalkozást, abban Liszácz Mihály vezérigazgatónak nem kis szerepe van. Szerző: Kiss Tünde

Bővebben…