Global Automotive Components and Suppliers Expo 2023 – Stuttgart 2023. december 5, 6 & 7

Az AMULET projekt keretén belül számos olyan rendezvény ajánlanak az ipar szereplőinek a figyelmébe, amelyek valamilyen szinten kötődnek a könnyűsúlyú anyagokhoz. A projekt célja, hogy ezen könnyűsúlyú anyagok elterjesztésével csökkenjen a CO2 kibocsájtás az EU-ban. Most egy autópari expo-t ajánlunk a figyelmükbe.

Bővebben…

AMULET 2. nyílt felhívás

Az AMULET projekt keretében 4 iparágban – autóipar, repülőgépipar, építőipar, energia ipar – 3 féle anyagra – könnyűfém ötvözetek, kerámia kompozitok, szálerősítésű polimerek – állítottak kihívásokat a nemzetközi konzorcium partnerei. KKV-k jelentkezését várják a kihívások megoldására, 120.000 EUR/konzorcium (max. 60.000 EUR/kkv), és szakmai támogatás mellett. Érdekes lehetőség, ugye!? Tájékozódjon, keressen partnereket! 2023. március 8-án 14:00-16:00 között újabb online partnerkereső rendezvény!

Bővebben…

Ismerjék meg a győzteseket

Elkészült az AMULET (Advanced Materials & Manufacturing United for LightwEighT) projekt 1. nyílt felhívásának nyerteseit tartalmazó felsorolás. Emellett ugyanitt megtalálhatóak a nyertes projektek is, melyeket a kkv-k alkotta konzorciumok fognak közösen megoldani.  https://amulet-h2020.eu/1st-open-call/

Bővebben…

Sikeresen zárult az AMULET első nyílt felhívása

A PBKIK által menedzselt, 2021 szeptemberében indult AMULET projekt célja, hogy jelentősen hozzájáruljon a CO2-kibocsátás csökkentéséhez az EU-ban, a kkv-k szerepének megerősítésével. A projekt 3 féle anyagra koncentrál (könnyűfémötvözetek, kerámia kompozitok, szálerősítésű polimerek), mindezt négy iparágban (autóipar, repülőgépipar és a repüléstechnika, az energiaipar, építőipar).

Bővebben…