ÖKO-TRADE Környezetvédelmi és Víztechnikai Kft.

Tevékenység: Az ÖKO-TRADE Kft. 1992-ben alapított, magyar tulajdonú vállalkozás. A gazdasági társaságok, vállalkozások környezetvédelmi problémáinak hatékony és szakszerű megoldása, gazdaságilag optimális kezelése cégünk fő tevékenysége, emellett teljeskörű környezetvédelmi, vízgazdálkodási, és víztechnológiai tervezési, és kivitelezési feladatok elvégzése is szakmai profilunkba tartozik. Társaságunk eleinte főként környezetvédelmi szakértéssel, tanácsadással, tervezéssel foglalkozott, mely során széleskörű ismereteket és elismerést vívott ki magának a szakmai körökben. Országos elismerést a víztisztító technológiák tervezése és kivitelezése hozott. Szakmai tevékenységünket a környezetvédelem minden szakágában, az ország egész területén végezzük, melynek elősegítéséhez Budapesten, és Pécsen tartunk fenn mérnökirodákat.

 

Kamarai tisztség: PBKIK Környezetvédelmi tagozat elnök (Bartos Sándor ügyvezető)

Díjak: Baranya Megyei Környezetvédelmi Díj

A vállalkozás honlapja: www.okotrade.hu

 

ECO-CORTEX KFT.

Tevékenység: Az Eco – Cortex Kft –t 1998-ban alapítottuk Pécsett, és az elmúlt több, mint két évtized alatt a Dél-és Közép-Dunántúlon, valamint Közép Magyarországon számos sikeres, nagy költségvetésű, komplex projekt kidolgozásához, eredményes pályázati forrásszerzéséhez járultunk hozzá, így saját sikerünknek is tekintjük pl. Pécs, Villány, Szigetvár, Dunaföldvár, Siklós, Mohács, Érd, Sárbogárd városok fejlesztési eredményeit.

Bővebben…

GULÁCSI ÉS FIA KFT.

A nagy múltú családi vállalkozás toronyórák, hajtóművek, ipari órarendszerek gyártásával foglalkozik. Komplex toronygépészeti tevékenységük mellett köztéri órákat, forgó reklámokat, sportórákat, órahálózatokat, eredményjelzőket gyártanak és telepítenek. Termékeik között megtalálhatók még: mikroprocesszoros toronyórák, zenélő órák, lineáris harangozógépek, harangszékek és mechanikák. A cégnél teljes körű szervizellátás, valamint díjtalan tanácsadás működik.


http://www.gulacsi.hu/

ROKÁNA IPARI KER. ÉS SZOLG. KFT.

A Rokána Kft.-t 1991-ben saját fejlesztésű készülékek gyártására és forgalmazására alapították. Legfontosabb célként a babák egészségmegőrzését szolgáló termékek minél szélesebbkörű piaci elterjesztését jelölték meg. Tevékenységük meghatározó részét ma is a Pesztonka márkanevű mellszívó és orrszívó készülékek gyártása és értékesítése adja, de egyéb babaápolási eszközök is megtalálhatóak kínálatukban.

www.rokana.hu