Az Enterprise Europe Network (EEN) az Európai Unió egyetlen és egyben a világ legnagyobb üzletfejlesztési hálózata. Az Enterprise Europe Network az Európai Bizottság (EB) intézményeként valamennyi tagországban magas színvonalú szolgáltatást kínál a helyi kis- és középvállalkozások (kkv-k) növekedéséhez. Kulcsszerepe van az Európai Unió gazdasági növekedést és munkahelyteremtést célzó törekvéseiben. A hálózat egyedülálló földrajzi lefedettséggel és tevékenységi körrel mintegy 450 európai üzletfejlesztéssel foglalkozó szervezetet fog össze, több mint 40 országban.

A hálózat tagjai között kereskedelmi és iparkamarák, technológiai központok, kutatóintézetek és regionális fejlesztési ügynökségek egyaránt megtalálhatóak. A tagok több évtizedes tapasztalattal bírnak, melyet közös adatbázison keresztül osztanak meg egymással. Az Európai Bizottság intézményeként elsőként értesülnek EU-s szabályozói környezet folyamatos változásairól és egyben módjukban áll Brüsszel felé továbbítani a kkv-k tapasztalatait, esetleges nehézségeit.

Tudjon meg többet a nemzetközi Hálózat működéséről a központi honlapon: een.ec.europa.eu

További információ a hazai Hálózatról: enterpriseeurope.hu

nemzetközi Rendezvények az EEN szervezésében

BioMatch 2024

A nemzetközi bioélelmiszer-ágazat 2024. február 13-16. között a Nürnbergi Kongresszusi Központban rendezi meg világvezető kiállítását.

Tovább olvasom »

SIRHA BUDAPEST 2024

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség a magyarországi Enterprise Europe Network konzorciumvezetője, és a Hungexpo, a SIRHA BUDAPEST 2024 főszervezője szíves figyelmébe ajánlja a SIRHA BUDAPEST 2024 nemzetközi élelmiszeripari partnerkereső eseményt,

Tovább olvasom »
Nemzetközi Üzleti partnerségi ajánlatok

A világszerte működő EEN Hálózat 2013. júliusától megújult eszközökkel, de továbbra is díjmentesen áll azon ügyfelei szolgálatában, akik üzletitechnológiai és K+F pályázati projektjeikhez partnert keresnek, vagy üzletember / technológiai partnertalálkozókon kívánnak részt venni. (A munkanyelv angol.)

A teljes üzleti adatbázis itt elérhető angol nyelven: Partnership Opportunities Database

Amennyiben valamelyik ajánlat felkeltette érdeklődését, nem találja, amit keres, vagy be szeretne kerülni az Enterprise Europe Network adatbázisába – íÍrjon e-mailt munkatársainknak:

üzleti partnerségi ajánlatok hírlevelünkből
Hírek

Heti EU jogász 2024. 6 – 7. hét

Az Európai Unió Hivatalos Lapjában megjelent jogszabályokat a Wolters Kluwer Kft. tájékoztatása alapján közöljük. A 6. és 7. héten a Hivatalos Lap következő számai jelentek meg.   ************************************************************** Forrás: Európai

Tovább olvasom »

Heti jogász 2024. 6 – 7. hét

Minden gazdasági szereplő számára fontos, hogy tisztában legyen a területére vonatkozó jogszabályi előírásokkal, változásokkal. Alábbiakban az előző hetekben aktuális gazdasági témákat jeleztük, a Wolters Kluwer Kft. Magyar Közlönyből származó tájékoztatása

Tovább olvasom »
EEN_racs_2x

A „Hungarian Consortium for Enterprise Europe Network” c. projekt megvalósulását a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. részére 152.037.522 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a „2023. évben közvetlen irányítású uniós programok keretében megvalósuló projektek önerő költségének hazai forrásból történő támogatásához” c. felhívás keretében.