Megjelenési lehetőségek

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara immár 16. éve ad ki saját lapot a baranyai üzleti élet szereplőinek informálására.

A Dél-Dunántúli Gazdaság havi, igényes megjelenésű, színes magazinként kerül kiadásra.A lap elsősorban a helyi gazdaság feltételeit meghatározó döntésekkel, a megye üzleti életének kiemelkedő eseményeivel, érdekes kérdéseivel kíván foglalkozni. De teret ad az üzletemberek mindennapjaihoz kötődő szolgáltatások, termékek bemutatásának, tesztelésének is. Természetesen bemutatunk gazdasági szakembereket, vállalkozókat is – talán egy kicsit más nézőpontból, mint ahogy megszoktuk.

2012-től minden lapszám teljes tartalommal megjelenik a kamara honlapján így minden érdeklődő a https://pbkik.hu/del-dunantuli-gazdasag/ oldalra belépve olvashatja az újság aktuális vagy régebbi számát teljes tartalommal, beleértve a hirdetéseket és PR cikkeket, szponzorált oldalakat is. Baranya megye minden regisztrált vállalkozása, vállalata, és minden kamarai tag hírlevélben kapja meg minden hónapban saját e-mailjére az elektronikus újságot.

A Dél-Dunántúli Gazdaságot a kamarai tagok kéthavonta díjmentesen, névreszólóan nyomtatott formában is megkapják.