Dél-Dunántúli Gazdaság

Az újság nagyításához kattintson a címlapra! - A kiadvány megnyitása külön ablakban - ISSUU.com

Mindent a vendégért!

A szakmai utánpótlás nevelésében és a vendéglátásban egyaránt jelentős szerepet tölt be Szigetváron a Flórián vendéglő. 1994 óta családias vállalkozásban működtetett vendéglő jelenlegi vezetője Auguszt József pincér-mester, édesapjától és annak

Bővebben »

Jó hely – Szünet

Tartja magát a korábbi állítás, mely szerint a pécsi gasztronómia egyik forrópontja a Jókai tér. Így könnyen érthető, hogy a tapasztalt vendéglátósok Szkrajcsics Edina és Szolga László is ide álmodták

Bővebben »

Újszerű válasz a szakember-hiányra

A két évvel ezelőtt bevezetett új támogatási formáknak köszönhetően ismét felívelő ágba került az építőipar. Annak érdekében, hogy ennek kedvező hatásait az ágazat szereplői minél jobban ki tudják használni Molnár

Bővebben »

Címlapsztori

Pályaorientáció: ki szerez szakmát? Ki tanul tovább?

A vállalkozások és a gazdasági fejlődés egyik meghatározó tényezője a munkaerőpiaci igényeknek megfelelő mennyiségű és minőségű szakképzett munkaerő-utánpótlás kinevelése. Még mindig jellemző, hogy a pályaválasztás előtt álló gyerekek jelentős része

Bővebben »