Újrakezdő vállalkozások támogatása

Első ötletén és (negatív) tapasztalatain túl bátran belevágna (vagy már bele is vágott) egy új vállalkozásba, vagy úgy érzi, hogy vállalkozása elakadt, nem úgy halad, ahogy szeretné? Esetleg kezdő vállalkozóként (3 évnél fiatalabb vállalkozás esetén) szeretne másoktól tanulni és megelőzni a leggyakoribb vállalkozói hibákat? Szeretné profibban és tudatosabb vinni vállalkozása fejlesztését? Szeretne egy nemzetközi csapat által kifejlesztett üzletépítési tudásra szert tenni? Szeretne tagja lenni egy vállalkozói közösségnek, ami kapcsolatokkal, gondolatokkal, jó gyakorlatokkal lát el?

Bővebben…

A baranyai vállalkozók javaslatai is visszaköszönnek az új kkv-stratégiában

Az ITM tavaszi roadshow-jának pécsi helyszínét a kamara biztosította, ahol lehetőségük volt a meghívott vállalkozásoknak, hogy személyesen György Lászlóval, az ITM gazdaságstratégiáért és szabályozásért felelős államtitkárával egyeztessenek az akkor még tervezés előtt álló kkv stratégiáról. A megjelent vállalkozók aktívan részt vettek az egyeztetésen és a kritikák mellett sok javaslatot is tettek az új stratégiára vonatkozóan, melyek visszaköszönnek a végleges anyagban is.

Bővebben…

Bankszünnap

2019. október 31-én a Takarék Csoporthoz tartozó 11 takarékszövetkezet beolvad a Takarékbank Zrt-be, így november 4. és 5. napján az új Takarékbank Zrt. – az átállás zavartalan lebonyolítása érdekében – bankszünnapot tart.

Bővebben…