Univerzális eszközhordozó beszerzés a Hidrot Kft. közreműködésével

A Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter (menedzsmentszerv: PBKIK) tagja, a Hidrot Kft. saját fejlesztésű gépeivel 1994-es megalakulása óta folyamatosan, és egyre bővülő mértékben vesz részt Magyarország közútjainak és települései közterületeinek karbantartásában. Az azóta eltelt évtizedek során az általuk értékesített gépek egyre nagyobb népszerűségre tettek szert.

Bővebben…

Megújuló Energiák Nemzeti Laboratórium projektindító rendezvény a PTE MIK Campusán

2022. június 17-én sajtónyilvános eseményen nyitották meg a Széchenyi Terv Plusz program kereteiben megvalósuló projektet, amely középpontjában a hidrogéntechnológiák és a szén-dioxid hasznosítás áll.

Bővebben…

“A hosszútávú célunk a telephely fejlesztése”

Az AquaCut Kft. ügyvezetői, Kern Zoltán és Till Balázs interjút adtak, amelyben kifejtik, hogy miért éppen Bólyban építették fel saját telephelyüket, bemutatták a cég tevékenységét és jövőbeni terveit, illetve beszámoltak róla, hogy hogyan hatott rájuk a világjárvány és az alapanyagárak emelkedése.

Bővebben…

GINOP Plusz projektnyitó rendezvény a Strauss Metal Kft.-nél

Az idén 30 éves Strauss Metal Kft. pályázati forrás segítségével technológiai fejlesztést, telephely korszerűsítést, szervezet- és képzésfejlesztést valósít meg. 2022. június 1-jén GINOP Plusz projektindító rendezvényen Strausz János cégtulajdonos-ügyvezető mutatta be a nagy volumenű beruházás részleteit.

Bővebben…