ITT és MOST! Találjunk megoldást!

A vállalkozók többsége az elmúlt három-négy hónapban jelezte, hogy számos új nehézség, az üzleti és beszállítói partnerségben kapacitáshiányok merültek fel, ugyanakkor új lehetőségek is megjelentek.

A problémák megoldására és az új kínálkozó lehetőségek hatékony menedzselésére hozta létre a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a helyi, V4 és Kárpát-medencei vállalkozók üzleti közösségének erősítésére, az ellátási lánc rövidítésére és a határmenti magyar-magyar vállalkozói kapcsolatok kiépítésére szolgáló magyar és angol nyelvű üzleti partnerkeresési platformot. A szervezésben és lebonyolításban számos intézmény segíti majd országosan a helyi vállalkozókat: EXIM, CED, HEPA, MKIK, GYMSM KIK, Enterprise Europe Network, ITD Pécsi Tudományegyetem, Transzdiszciplináris Kutatások Intézete – PTE ÁOK, Magyar Francia Kereskedelmi és Iparkamara.

Az online kétoldalú üzletember találkozók hatékony, díj- és kockázatmentes módot biztosítanak üzleti partnerekkel történő tárgyalásra.

Tovább az üzleti partnerkereső platformra

Az idő pénz és nálunk minden perc üzletet ér

 

Az üzlet az üzlet, és a 21. század hajnalán a digitalizáció és automatizáció korában talán még fontosabb elemei a kapcsolatépítés, a bizalom megszerzése, a szakmai ismeretek fejlesztése és az üzletkötés. Az Open4Business nemzetközi üzletember találkozó az Enterprise Europe Network és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében mindezt, egy helyen biztosítja a baranyai vállalkozók számára.

Változatos, magas színvonalú szakmai előadások mellett az üzletember találkozón előre egyeztetett 15-20 perces tárgyalások során rövid, tömör bemutatkozás után a konkrét üzletre lehet térni, hiszen a rendezvény online platformján keresztül minden résztvevőnek lehetősége van előzetesen, már 3-4 hónappal a rendezvény előtt beregisztrálnia, feltöltenie egy rövid cégismertetőt, logóval, képekkel, valamint korlátlan számú üzleti ajánlattal.

Open4Business – Regisztráció és profil kitöltési útmutató

 
 

A tárgyalásokról

  • Több, jól megfogalmazott ajánlattal növeljük az esélyét, hogy számunkra megfelelő üzleti partnert találunk, és üzleti tárgyalásra jelölhetünk, illetve jelölnek minket.
  • A rövid, lényegre törően megfogalmazott ajánlatok vonatkozhatnak termék értékesítésére, szolgáltatás kiajánlására, szabad kapacitás lekötésére, technológiai, gyártói, együttműködési partnerségekre stb., a lehetőségek száma végtelen, csak élni kell velük.
  • A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a cég egyetlen képviselőjének egyetlen délután alatt, akár 10-15 tárgyalása is lehet, mind hazai, mind külföldi vállalatok képviselőivel. Képzeljük el, mennyi költséggel járna, és mennyi szervezést igényelne eljutni ehhez a 10-15 céghez, különösen, ha külföldi partnerrel szeretnénk tárgyalni…
  • Potenciális új üzletfelek szerzése mellett, egy üzletember találkozón szélesebbé válik a látókörünk és minden újabb és újabb találkozásból stratégiai partnerségek is születhetnek.
  • A Szervezők a rendezvényt megelőzően igény szerint segítséget nyújtanak a regisztrációban, profil kialakításában, tárgyalási időpontok foglalásában, illetve bármely az üzletember találkozóval kapcsolatos kérdésben.

SZÁMOKBAN


2016 2017 2018 2019
Résztvevő országok 14 14 18 18
Résztvevők száma 155 274 188 250
b2b résztvevők 122 145 153 150
Tárgyalások száma 296 367 323 400
Társszervezők 10 9 11 24

Adatvádelem

Oldaltérkép

Kapcsolat