Open4Business 2024 – Nyiss az üzletre Pécsett!

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó Enterprise Europe Network irodája az átmeneti online B2B megoldások után ismét személyes részvételű nemzetközi üzletember-találkozóját szervezte meg Pécsett. A 2016 óta rendszeresen

Tovább olvasom »
O4B SZÁMOKBAN
 2016201720182019
Résztvevő országok14141818
Résztvevők száma155274188250
B2B résztvevők122145153150
Tárgyalások száma296367323400
Társszervezők1091124

Kedves és segítőkész szervezőgárda.

Köszönöm, hogy ott lehettem az üzletember találkozón, több sikeres tárgyalásom volt. Ha bármilyen ehhez hasonló rendezvény lenne nálatok, hívjatok és megyek.

Örülök, hogy Pécsett lehetőségünk volt B2B találkozón részt venni. Jó volt új kapcsolatokat építeni, valamint már régebbi ismerősökkel beszélgetni a tárgyalások szüneteiben. Több ilyen rendezvényre lenne szükség!

Tökéletes és professzionális szervezés.

Az idő pénz és nálunk minden perc üzletet ér

Az üzlet az üzlet, és a 21. század hajnalán a digitalizáció és automatizáció korában talán még fontosabb elemei a kapcsolatépítés, a bizalom megszerzése, a szakmai ismeretek fejlesztése és az üzletkötés. Az Open4Business nemzetközi üzletember találkozó az Enterprise Europe Network és a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében mindezt, egy helyen biztosítja a baranyai vállalkozók számára.

Változatos, magas színvonalú szakmai előadások mellett az üzletember találkozón előre egyeztetett 15-20 perces tárgyalások során rövid, tömör bemutatkozás után a konkrét üzletre lehet térni, hiszen a rendezvény online platformján keresztül minden résztvevőnek lehetősége van előzetesen, már 3-4 hónappal a rendezvény előtt beregisztrálnia, feltöltenie egy rövid cégismertetőt, logóval, képekkel, valamint korlátlan számú üzleti ajánlattal.

Open4Business – Regisztráció és profil kitöltési útmutató

A tárgyalásokról

  • Több, jól megfogalmazott ajánlattal növeljük az esélyét, hogy számunkra megfelelő üzleti partnert találunk, és üzleti tárgyalásra jelölhetünk, illetve jelölnek minket.
  • A rövid, lényegre törően megfogalmazott ajánlatok vonatkozhatnak termék értékesítésére, szolgáltatás kiajánlására, szabad kapacitás lekötésére, technológiai, gyártói, együttműködési partnerségekre stb., a lehetőségek száma végtelen, csak élni kell velük.
  • A gyakorlatban ez annyit jelent, hogy a cég egyetlen képviselőjének egyetlen délután alatt, akár 10-15 tárgyalása is lehet, mind hazai, mind külföldi vállalatok képviselőivel. Képzeljük el, mennyi költséggel járna, és mennyi szervezést igényelne eljutni ehhez a 10-15 céghez, különösen, ha külföldi partnerrel szeretnénk tárgyalni…
  • Potenciális új üzletfelek szerzése mellett, egy üzletember találkozón szélesebbé válik a látókörünk és minden újabb és újabb találkozásból stratégiai partnerségek is születhetnek.
  • A Szervezők a rendezvényt megelőzően igény szerint segítséget nyújtanak a regisztrációban, profil kialakításában, tárgyalási időpontok foglalásában, illetve bármely az üzletember találkozóval kapcsolatos kérdésben.

Open4Business 2024 – Nyiss az üzletre Pécsett!

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara nemzetközi vállalkozásfejlesztéssel foglalkozó Enterprise Europe Network irodája az átmeneti online B2B megoldások után ismét személyes részvételű nemzetközi üzletember-találkozóját szervezte meg Pécsett. A 2016 óta rendszeresen

Tovább olvasom »

A „Hungarian Consortium for Enterprise Europe Network” c. projekt megvalósulását a Miniszterelnökség Területfejlesztési Parlamenti Államtitkársága támogatta.

A Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt. részére 152.037.522 Ft költségvetési támogatás került megítélésre a „2023. évben közvetlen irányítású uniós programok keretében megvalósuló projektek önerő költségének hazai forrásból történő támogatásához” c. felhívás keretében.

A projekt az Európai Unió Single Market programjából a 101075084 számú támogatási szerződés alapján kapott támogatást.