Nemzetközi üzletember találkozó Pécsett – Open4Business 2024

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara Enterprise Europe Network irodája 2024.04.17-18 között a Pécsi Tudományegyetem Műszaki és Informatikai Kara által 18. alkalommal megrendezésre kerülő Pollack Expo – Ipari vásár (egyetem, ipar és mérnöki tudományok találkozóhelye) alkalmából, ehhez szakmailag kapcsolódó német relációjú Buyers Missiont és Open4Business nemzetközi üzletember találkozót (B2B) is szervez.

Főbb ágazatok: gépipar, fémmegmunkálás, elektronika, mérnöki tevékenységek, klaszter együttműködés.

Célcsoport: Olyan vállalkozásokat fogadunk nemzetközi szinten – német fókusszal -, akik baranyai gyártói kapcsolatot építenének ki, ide termelést hoznak, beszállítót, kooperációt keresnek, befektetnének.

Buyers Mission

  • Német vállalkozások körében előzetes igényfelmérést végzünk arról, hogy az ottani gépipari, elektronikai vagy más szektorú cégek mit szeretnének Magyarországon / Dél-Dunántúlon gyártatni.
  • Azon német cégeknek, akik ily módon meghívást kapnak az eseményre, meglátogatják a választott hazai cégeket április 17-én, valamint a személyes kapcsolatok bővítésére networking vacsorát szervezünk részükre.
  • A Buyers Mission résztvevői díjmentesen regisztrálhatnak és további nemzetközi tárgyalásokat bonyolíthatnak a április 18-án szervezett Open4Business Nemzetközi Üzletember Találkozón is. A B2B platformon a vállalkozások előzetesen regisztrálják cégprofiljukat és üzleti együttműködési ajánlataikat, és ezen keresztül előre leszervezhetőek a tárgyalásaik is.

Buyers Mission résztvevőinek szóló program tervezet:

  1. nap: 2024.04.17 szerda – Céglátogatások a meghívott cégek számára egész nap 5-7 cégnél 1-1 csoport az előzetesen összepárosított gyártási igény és helyi kapacitás alapján.
  • Közben közös svédasztalos ebéd
  • Networking vacsora a német és magyar tárgyalópartnerek részvételével Pécs belvárosi helyszínen.
  1. nap: 2024.04.18 csütörtök – Részvétel és tárgyalások lebonyolítása az Open4Business Nemzetközi Üzletember Találkozón (B2B) a Pollack Expo helyszínén
  • Délelőtt: Előre lefoglalt B2B tárgyalások 20 perces idősávokban
  • Közös svédasztalos ebéd
  • Délután a B2B tárgyalások folytatása, közben lehetőség lesz az Expo kiállítói standok meglátogatására és ottani közvetlen tárgyalásokra is.

 

Az április 18-ai Open4Business Nemzetközi Üzletember Találkozóra az alábbi linken lehet jelentkezni:

REGISZTRÁCIÓ

 

További információ:

PBKIK / EEN