B2B-találkozók a 2020-as Nemzetközi Mechatronikai Fórumon

A nemzetközi fórum jó lehetőséget biztosít a hazai és nemzetközi piacokon mozgó mechatronikai cégeknek a bemutatkozásra, a kutatás-fejlesztési projektjeinek bemutatására, új technológiák megismerésére és partnerségek kialakítására, továbbá jó alkalmat kínálnak a lehetséges együttműködési partnerek megkeresésére és üzleti kapcsolatok létesítésére.

Bővebben…

Tavola 2020 – prémium élelmiszerek és kézműves gyártók nemzetközi vására

Az Enterprise Europe Network hálózat szervezésében idén is nemzetközi üzletember találkozóra kerül sor Európa vezető élelmiszeripari kiállításán, ahol a csúcsminőségű élelmiszerek széles választéka mellett jövőbeni üzleti partnereikkel is megismerkedhetnek a résztvevők.

Bővebben…

A koronavírussal kapcsolatos nemzetközi gazdasági hírek 2020.07.10.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara folyamatosan nyújt információt mind saját mind partnerei elemzései alapján a koronavírus helyzet okozta változásokról az export, logisztika, nemzetközi vállalkozói partnerség témában. Közreadjuk a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara által 2020.07.10-én készített hírösszefoglaló elemzést, mely a vállalkozások számára nyújt naprakész információt a külkereskedelem szempontjából fontosabb országok aktuális gazdasági helyzetéről, az országokat érintő, legfontosabb intézkedésekről és az esetleges áruforgalmi korlátozásokról.

Bővebben…

Külgazdasági Kitekintő – Aktualitások Olaszországból

A Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara által meghirdetett nyári webinár sorozat következő alkalma Olaszországról, az olasz külpiac jelenlegi állapotáról és a magyar vállalkozók számára rendelkezésre álló lehetőségekről szól. Többek között a milánói nagykövetség külgazdasági attaséja tart előadást, akitől a résztvevők direktben kérdezhetnek is.

Bővebben…