EU Business Hub támogatások – célpiacok: Japán és Dél-Korea

Az EU Business Hub Program keretében a zöld, digitális és egészség(technológia)i ágazatban működő magyar KKV-k is jelentkezhetnek egy ötnapos tanulmányúton való részvételre, melyhez a szakmai támogatás és felkészítés mellett, finanszírozás is biztosított!

Bővebben…

Biotechnológiai üzleti misszió Japánban

Gyógyszeripari, biotechnológiával foglalkozó, vagy az élettudományok területén működő vállalkozást vezet? Szeretné bemutatni technológiáit és termékeit a potenciális japán és külföldi partnereknek és ügyfeleknek? Ha igen, akkor idén ősszel csatlakozzon a japán biotechnológiai misszióhoz, és mutassa be vállalkozását. Ne hagyja ki ezt a nagyszerű kapcsolatépítési lehetőséget!

Bővebben…

Health Tech Hub Styria 2024

A “Health Tech Hub Styria 2024 – Future in Diagnostics and Therapy” a jövőorientált egészségügyi technológiáknak szentelt esemény, számos szakértői előadással, panelbeszélgetéssel, B2B találkozókkal és szakértői beszélgetésekkel a teljes egészségügyi ágazat nemzetközi szereplőinek.

Bővebben…

Ismerje meg a Kamarát – Ismerjük meg egymást!

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara örömmel várja az idei évben regisztrált vállalkozásokat egy kötetlen tájékoztatóra, hogy részletesen megismerhessék az igénybe vehető kamarai szolgáltatásokat és együtt megtaláljuk azokat a területeket, ahol kölcsönösen egymás segítségére lehetünk!

Rendezvényünkön való részvétel díjmentes, de előzetes online regisztrációhoz kötött, melyet a jelentkezés sorrendjében tudunk fogadni maximum 50 főig. Túljelentkezés esetén későbbi időpontot fogunk megadni egy következő rendezvényre válasz e-mailben.

Kérjük, ha már regisztrált, de mégsem tudna részt venni a programon, jelezze felénk 2024. március 6-ig a címen, így túljelentkezés esetén a várólistáról tudjuk még másoknak biztosítani a részvételt.

Amennyiben nem tud eljönni rendezvényeinkre, de nem szeretne lemaradni vállalkozását érintő tudnivalókról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Regisztráció 2024 - Ismerje meg a Kamarát

Jelentkező adatai

Vállalkozását most indította, mivel Ön:
Adatkezelési tájékoztató *

MBM Tourism Prague 2024 – személyes és online üzletember találkozó

Az MBM Tourism Prague immáron 5. alkalommal, ebben az évben is online és személyes formában is megrendezésre kerül. Az Enterprise Europe Network által szervezett nemzetközi üzletember találkozó a turizmusban, vendéglátásban dolgozó szereplők számára szól – a találkozó során előre lefoglalt személyes és virtuális üzleti tárgyalásokat bonyolíthatnak le a résztvevők.

Bővebben…