Ilyen volt az ELECTROSUB 2023

Október 11-12-én zajlott idén az ELECTROSUB Konferencia és Kiállítás, az Ipar4.0-hoz köthető innovatív technológiák koncentrált szakmai és üzleti fóruma. Az idei program fókuszterületei az elektronika, elektrotechnika, digitális átalakulás, robotika, automatizálás voltak.

Bővebben…

InnoBuyer projekt – innovatív megoldásokat keresnek

Az InnoBuyer Call for Solvers célja 15 innovatív vállalatkiválasztása és finanszírozása, hogy közszférabeli szervezetek konkrét innovációs igényeit kielégítő kísérleti projekteket hozzanak létre.

Bővebben…

Megnyílt az ingyenes ipar-egyetem együttműködés online felülete

Az Európai Unió által finanszírozott pályázati kereten belül most Önnek is lehetősége nyílik, hogy cégével ingyenesen igénybe vegye az ipar-egyetem együttműködési platformot, melyen keresztül problémáira nemzetközi diákcsapattól érkezik megoldás.

Bővebben…

DEICy 2023 – Digitális gazdaság, a dolgok internete, kiberbiztonság (virtuális kiadás)

DEICy 2023 Digitális gazdaság, tárgyak internete, kiberbiztonság (virtuális kiadás) – globális kihívások és lehetőségek a digitális átalakulásban – Digital Economy Lab University of Warsaw 2023. A nemzetközi üzletember találkozó célja, hogy a kutatási és fejlesztési intézmények, üzleti és ipari partnerek, európai és nemzeti intézmények, nem kormányzati szervezetek erős hálózatát hozza létre a digitális átalakulás jobb megismerése és megértése érdekében a következő területeken: digitális gazdaság és társadalom, mesterséges intelligencia, gépi tanulás, mélytanulás, adattudomány, ipar 4. 0, kiberbiztonság, a dolgok internete, 3D nyomtatás, robotika és automatizálás, érzékelők, a termelési és logisztikai folyamatok digitális szimulációja, CAD/CAM/CAE/Digital Twin, felhőalapú számítástechnika, a termék- és szolgáltatáskínálat digitalizálása, 5G technológia, üzleti szoftverek és még sok más.

Bővebben…

Ismerje meg a Kamarát – Ismerjük meg egymást!

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara örömmel várja az idei évben regisztrált vállalkozásokat egy kötetlen tájékoztatóra, hogy részletesen megismerhessék az igénybe vehető kamarai szolgáltatásokat és együtt megtaláljuk azokat a területeket, ahol kölcsönösen egymás segítségére lehetünk!

Bővebben…

Izraeli üzleti partnerségi ajánlatok – 2023. szeptember

Az Enterprise Europe Network nemzetközi vállalkozásfejlesztési hálózata folyamatosan teszi közzé tematikus nemzetközi üzleti partnerkeresési ajánlatait. Ez egy-egy szektor üzleti, együttműködési, vagy mint a mostani, egy-egy ország legfrissebb ajánlatait tartalmazza.

Bővebben…

Találjon projektpartnert a Clean Energy Transition Partnerség (CETP) következő felhívásához!

A Clean Energy Transition Partnerség (CETP) a Horizont Európa keretprogram közös finanszírozású partnerségi konstrukciója, melynek keretében 2022 és 2027 között minden évben pályázati felhívások kerülnek meghirdetésre. Az érdeklődőknek lehetősége van beregisztrálni az Enterprise Europe Networkkal együttműködésben kialakított partnerkereső oldalán, melyen már közel 50 ország, több, mint 1 800 résztvevőjével vehetik fel a kapcsolatot!

Bővebben…

Hamarosan nyílik a Clean Energy Transition Partnerség (CETP) második felhívása!

A Clean Energy Transition Partnerség (CETP) a Horizont Európa keretprogram közös finanszírozású partnerségi konstrukciója, melynek keretében 2022 és 2027 között minden évben pályázati felhívások kerülnek meghirdetésre. A kétlépcsős pályázat első körös következő felhívása 2023. szeptember 20-án nyílik meg, melynek a beadási határideje 2023. november 22.

Bővebben…