Transport Logistic kiállítás és vásár

A Luxemburgi Kereskedelmi Kamara Enterprise Europe Network irodája és a Wirtschaftsförderung Land Brandenburg GmbH közös szervezésében kerül megrendezésre a “TL Connect 2019″ üzletember találkozó, melynek a Transport Logistic kiállítás és vásár biztosít helyszínt. Az üzletember találkozó célja a közlekedési és logisztikai cégek közötti együttműködés ösztönzése és elősegítése.

Bővebben…

Nemzetközi üzletember találkozó – Free From Food Expo

Free From Food Expo Logó

A Free From Functional Food Expo egy nemzetközi kereskedelmi esemény “free-from” témában. Piac, mely a világ minden tájáról összegyűjti a kiskereskedelemben, élelmiszer szolgáltatásokban, valamint az egészséges üzletben érdekelt termelőket, kereskedőket és vevőket.
Az „minden mentes élelmiszerek” mellett az Expo a műanyag mentes csomagolásokra, továbbá az élelmiszer-összetevőkre és a funkcionális élelmiszerekre is nagy hangsúlyt fektet.

Bővebben…

Egészségügyi konferencia – Alpok Adria 2019

Az Enterprise Europe Network szervezésében megrendezésre kerül az Alpok-Adria 2019 Egészségügyi Konferencia. Az esemény egyedülálló lehetőségeket kínál arra, hogy megismerkedjenek a legújabb fejlesztési ötletekkel, csatlakozzanak a hasonló gondolkodású kollégákhoz és új lendületet adjanak a szervezet folyamatban lévő változásaihoz. A részvétel nemcsak értékes hálózati lehetőségeket biztosít, hanem hatékony stratégia lehet a szükséges erőforrások eléréséhez és a szakterületen dolgozó szakemberekkel való találkozáshoz.

Bővebben…