Start-up Amplifier 2022 pályázat

Az EIT Health magyarországi partnereként a PTE ÁOK ITD csapata elkötelezetten dolgozik azon, hogy partnereit megismertesse minden olyan lehetőséggel, mellyel extra forráshoz, szakmai továbbképzéshez, vagy éppen új, nemzetközi kapcsolatokhoz juthatnak. Ennek keretében hívják fel a figyelmet az EIT Health által meghirdetett Start-up Amplifier 2022 pályázatra.

Bővebben…

Elindult “Az Év Felelős Foglalkoztatója 2020” pályázat!

Az OFA Országos Foglalkoztatási Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság (OFA Nonprofit Kft.) ötödik alkalommal hirdeti meg “Az Év Felelős Foglalkoztatója” elnevezésű pályázatát, a GINOP 5.3.6.-17-2017-00001 „Vállalati felelősségvállalás ösztönzése és állásfeltárás” kiemelt projekt keretében.

Bővebben…

BoostUp! innovációs ötletverseny – Kitolták a beadási határidőt!

Az EIT Manufacturing 2020-ban is megszervezi a „BoostUp!” névre hallgató üzleti ötleteket mérkőztető pán-európai innovációs versenyt. Az EIT Manufacturing Business Creation 2020 startup-ok, scaleup-ok és KKV-k jelentkezését várja a feldolgozóiparból. A résztvevők regionális szinten, majd egy nagydöntőben versenyeznek, melynek célja az innovatív európai vállalkozások és vállalkozók felkutatása, azonosítása és támogatása annak érdekében, hogy megtalálják a fenntartható, rugalmas és társadalmi hatással bíró gyártás legjobb megoldásait.

Bővebben…