Vállalkozók Országos Konferenciája – 2019. részvételi pályázat

TÁVI-41-20-19. sz. Pályázat
A Távoktatási Intézet és szakmai partnerei pályázatot hirdet szakmai programon való támogatott (térítésmentes), ingyenes részvételre az alábbiak szerint.
1. Pályázók köre:
– a KKV szektor résztvevői,
– természetes személyek, akik a közeljövőben szeretnének vállalkozni,
– természetes személyek, akik érdeklődnek a téma iránt,
– BA, MA vagy PhD. tanulmányokat folytató felsőoktatási hallgatók,
– társadalmi, civil szervezetek képviselői,
– önkormányzatok illetve önkormányzati gazdasági társaságok.

Bővebben…

Év Gyára 2019

Idén ötödszörre nyújthatják be pályázataikat a magyarországi gyártó üzemmel rendelkező vállalatok az Év Gyára versenyre, amelynek célja, hogy összetett szempontrendszer alapján megtalálja az év gyártó vállalatait és a meghirdetett kategóriák győzteseit. Az Év Gyára verseny a nagy presztízsű németországi „Die Fabrik des Jahres” verseny hazai megfelelője. Az összetett, Év Gyára díjat külön ítélik oda a 3 milliárd forint alatti, 3 és 10 milliárd forint közötti, és 10 milliárd forint feletti éves nettó árbevétellel rendelkező cégek legjobbjának.

Bővebben…

Virtuális Erőmű Program 2020

A Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit (MI6) NKft. 2011 óta üzemelteti a Virtuális Erőmű Programot, melyben a hazai önkormányzatok, vállalkozások, intézmények és iskolák energiahatékonysági megtakarításait és megújuló energia termelését gyűjti, elismeri és díjazza, az így nyert tudást megosztja a piaci szereplők helyzetbe hozása, a kormányzati beavatkozások és finanszírozási lehetőségek továbbfejlesztése, valamint a következő generációk szemléletformálása érdekében és ezzel egyedülálló nemzetközi fenntarthatósági közösséget épít.

Bővebben…