VIRTUÁLIS ERŐMŰ PROGRAM – Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat 2019

A Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit (MI6) Kft. 2011 óta a hazai zöldgazdasági szakmapolitika meghatározó szereplője. 2020-ra kitűzött céljukat már idén tavasszal túlteljesítették: 207 MWe energiát takarítottak meg. Ezzel az eredménnyel a 7. legnagyobb magyar villamos erőművé váltak. Sikerüket jelzi továbbá, hogy a 2018-as évben, a nagy érdeklődésre való tekintettel, kétszer került megrendezésre az Energiahatékonysági Kiválósági Pályázat.

Bővebben…

Magyar Innovációs Nagydíj 2018

A pályázaton azok a Magyarországon bejegyzett vállalkozások, illetve szervezetek vehetnek részt, amelyek a 2018. évben kiemelkedő műszaki, gazdasági innovációs teljesítménnyel (új termékek, új eljárások, új szolgáltatások értékesítése stb.) jelentős üzleti hasznot értek el. Az innováció kiindulási alapja kutatás-fejlesztési eredmény, szabadalom, know-how alkalmazása, technológia-transzfer stb. lehet.

Bővebben…

Tájékoztató napok a baranyai kis- és középvállalkozók támogatására – akár 135 ezer Euró támogatást nyerhetnek a B Light projektben

Egyedülálló pályázati lehetőséget ismerhetnek meg a kis- és közepes vállalkozások képviselői azon a rendezvénysorozaton, amelyet a Baranya Megyei Önkormányzat cége, a Baranya Megyei Fejlesztési Ügynökség koordinál. Az Interreg V-A, B Light projekt a határon átnyúló együttműködést támogatja, melynek segítségével a vállalkozások közös pályázat segítségével, termékeikkel vagy szolgáltatásaikkal kiléphetnek a nemzetközi piacra. A program keretében maximum 180 ezer Euro összegre pályázhatnak a vállalkozók, amelyből 135 ezer Euro a támogatás.

Bővebben…