Ösztöndíjak nemzetközi mesterképzéshez

Az EIT Digital egy olyan nemzetközi együttműködés, amelyet az Európai Bizottság hozott létre azzal a céllal, hogy a digitális innovációt előre mozdítsa Európában. Ezt elsősorban egy olyan ökoszisztéma kiépítésével teszi, amelyben nagy európai egyetemeknek, kutatásfejlesztési intézeteknek és ipari szereplőknek nyílik lehetőségük közös projekteket indítani. A gyakorlati megvalósításnak e mellett két fő része van: az egyik az ipart célzó része, amelyben Európa-szerte a legjelentősebb nagyvállalatok és scaleup-ok vesznek részt, a másik az oktatási része, amelyben mesterképzés, doktori képzés és szakmai továbbképzés valósul meg. Ebből az ELTE mester és doktori szinten fogad hallgatókat, és ezen belül is először a mesterképzés részleteit szeretnénk most megismertetni Önökkel.

Bővebben…

Study tour Kanadában start-upoknak

Az INPUT Programnak köszönhetően most részese lehet a világ Első számú egyetemi inkubátorprogram címet elnyerő, torontói székhelyű DMZ kéthetes soft landing programjának, ahol teljesen a projektedre szabott B2B találkozókon, workshopokon vehet részt, továbbá releváns célpiaci szereplőkkel – köztük befektetőkkel, fogyasztókkal, mentorokkal is találkozhat.

Bővebb információ a programról: https://goo.gl/5Yt3J7

 

Bővebben…

Tevékeny, önálló életvitel program

Olyan infokommunikációs technológia alapú megoldások kifejlesztését támogatja a pályázat, melyek az idősödő társadalomnak készülnek. A megoldásnak illeszkednie kell a felhasználó (például helyi önkormányzat) stratégiájába. Kis és nagy együttműködési projekteket lehet végrehajtani:

  • nagy projektek, 18-36 hónap, maximum 2,5 millió euró támogatás,
  • kis projektek, 6-9 hónap, maximum 300 ezer euró támogatás.

 

Pályázati határidő: 2019. április 17.

További információ: Pályázati kiírás