Legyen az Ön munkahelye is Családbarát Hely!

A Családbarát Hely tanúsító védjegy a Családbarát ország (EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001) projekt keretén belül a pályázó munkahelyeket minősíti a családbarát szempontok szervezeten belüli, míg a szolgáltató helyeket a családbarát szempontok szervezeten kívüli megvalósulása szerint. Egy szervezet mindkét kategóriában: munkahelyként és szolgáltató helyként is pályázhat.

Bővebben…

H2020 INNOSUP-07-2019

A pályázati kiírás célja a kkv-k nagy ipari felhasználókhoz való hozzáférését és a nyílt innovációhoz kapcsolódó problémák (például szellemi tulajdonjog és titkosság, belépési költségek, innovatív partnerek keresése) megoldását segítő hálózatlétrehozása. A hálózat megkönnyíti majd az együttműködést és összekapcsolja az innovatív megoldásokkal rendelkező kkv-kat a felhasználó nagyvállalatokkal. A pályázati kiírásra PIC számmal rendelkező innovációs közvetítő szervezetek jelentkezhetnek és maximum 1,5 millió euró támogatást kérhetnek.

Bővebben…

Piacvezérelt kutatás-fejlesztési és innovációs projektek támogatása

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Alapból (a továbbiakban: NKFI Alap) a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal által meghirdetett felhívás célja a vállalkozások versenyképességének javítása piacorientált kutatás-fejlesztési és innovációs projektjeik támogatásával. A felhívás keretében piacképes termék, technológia vagy szolgáltatás-fejlesztés kerül támogatásra.

Bővebben…