Virtuális Erőmű Program 2020

A Magyar Innováció és Hatékonyság Nonprofit (MI6) NKft. 2011 óta üzemelteti a Virtuális Erőmű Programot, melyben a hazai önkormányzatok, vállalkozások, intézmények és iskolák energiahatékonysági megtakarításait és megújuló energia termelését gyűjti, elismeri és díjazza, az így nyert tudást megosztja a piaci szereplők helyzetbe hozása, a kormányzati beavatkozások és finanszírozási lehetőségek továbbfejlesztése, valamint a következő generációk szemléletformálása érdekében és ezzel egyedülálló nemzetközi fenntarthatósági közösséget épít.

Bővebben…

Legyen az Ön munkahelye is Családbarát Hely!

A Családbarát Hely tanúsító védjegy a Családbarát ország (EFOP-1.2.6-VEKOP-17-2017-00001) projekt keretén belül a pályázó munkahelyeket minősíti a családbarát szempontok szervezeten belüli, míg a szolgáltató helyeket a családbarát szempontok szervezeten kívüli megvalósulása szerint. Egy szervezet mindkét kategóriában: munkahelyként és szolgáltató helyként is pályázhat.

Bővebben…

Magyar Kézművesség – 2019 valamint II. Rákóczi Ferenc és kora – Kézműves szemmel

A pályázaton hazai és határon túli magyar alkotók – népművészek, kézműves iparművészek; egyéni jelentkezők és alkotóközösségek – maximum 3 olyan alkotással vehetnek részt, amelyek természetes alapanyagokból, kézműves technikával készültek. (A funkcionálisan összetartozó tárgy-együttes, készlet, garnitúra 1 alkotásnak számít, de a rendezők fenntartják a jogot, hogy – elfogadás esetén – a kiállítás arányai érdekében egy sok darabból álló készlet nem teljes terjedelemben kerül kiállításra.)

Bővebben…