“Minőség-Innováció 2020” pályázat

A finn koordinátorral együttműködésben az EOQ MNB Egyesület ebben az évben is meghirdeti a “Minőség-Innováció 2020” pályázatot. A Minőségi Innovációs Díj évente megrendezésre kerülő nemzetközi verseny, amely lehetővé teszi az innovátorok számára, hogy innovációjuk szakmai értékelést kapjon, nemzeti és nemzetközi szinten is megmérettessen és láthatósága javuljon.

Bővebben…

CED20C webinárium – Támogatás magyarországi vállalkozások számára határon átnyúló projektjeik megvalósítására 25 mrd Ft-os keretösszeggel

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a CED Közép-európai Gazdaságfejlesztési Hálózat Nonprofit Kft.-vel közösen online tájékoztató fórumot szervez a mintegy 25 milliárd forintos keretösszeggel meghirdetett ‘CED20C’ vállalkozás fejlesztési pályázattal kapcsolatban.

Bővebben…

Zöld Nemzeti Bajnokok előminősítési pályázat

Magyarország Kormányának kiemelt célja a nagy növekedési potenciállal rendelkező, a zöldgazdasághoz és -iparhoz kapcsolódó feldolgozóipari vállalkozások technológiaváltást segítő fejlesztéseinek támogatása. A Magyar Multi Program (GINOP-1.1.4-16) részeként megvalósuló Zöld Nemzeti Bajnokok előminősítésre történő regisztráció és a folyamatban való részvétel feltétele a fejlesztési forráshoz (GINOP 1.2.11-20) való hozzáférésnek.

Bővebben…

Így vehető igénybe a bértámogatás a kölcsönzött munkavállalók esetén

A kormány a munkaerő-kölcsönzés keretében dolgozókra is kiterjesztette a csökkentett munkaidőben történő foglalkoztatás esetén igényelhető bértámogatást. Az intézkedés több ezer munkavállaló számára jelenthet megoldást, hogy a járvány miatt kialakult gazdasági visszaesés ellenére se veszítsék el munkájukat. A meghosszabbított programra augusztus 31-ig adható be igénylés.

Bővebben…

Online Knowledge To Money Club: EIC Accelerator pályázatok a COVID idején

A Knowledge To Money Club alkalmakon valós vállalati innovációs projekteket elemeznek a H2020 szerződött szakértői (coach-ok, bírálók, pályázatírók, Key Account Manager-ek….) és tőkebefektetők. A vállalatvezetők, projekt gazdák azonnali visszajelzéseket kapnak a bemutatott üzleti modelljükről az értékelés legfontosabb kritériumait tekintve, továbbá hasznos tanácsokkal látjuk el, miként tudják továbbfejleszteni azt.
Vélemények a klubról: http://www.k2m.club/veacutelemeacutenyek-a-klubroacutel

A klubnap aktualitása:
EIC Accelerator pályázatok a COVID idején

Program

10:00 Rövid köszöntő, a K2M Club és a CE-Connector célja, eredményeink, terveink (Dervalics Ákos – K2M Club)
10:05 EIC Accelerator program aktualitásai Divinyi Ágnes, (NKFIH)
10:15 Hydra AML Kft, Kürti László – ügyvezető, Phase 2 pályázó
10.30 Visszajelzések és kérdések a befektető szemével. Akik kérdeznek és hozzászólnak:
– business coachok, pályázatírók, értékelők, közönség
10.50 Optin Kft., Szabó Ádám – vezető fejlesztő, Phase 2 pályázó
11.05 Visszajelzések és kérdések a befektető szemével. Akik kérdeznek és hozzászólnak:
– business coachok, pályázatírók, értékelők, közönség
11.25 Zárszó

A klubnap társszervezője a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség Nonprofit Zrt., a CSMKIK – Csongrád Megyei Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network.

 

További információ és regisztráció:

https://www.eventbrite.com/e/knowledge-to-money-club-online-2020-06-09-tickets-106914159128?aff=odeimcmailchimp&mc_eid=7b76d3a359&mc_cid=60597e3c6b