#pecsNYITVA! – csatlakozási lehetőség az országos turisztikai kampányhoz

Pécs turisztikai forgalmának erősítésére Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata országos kommunikációs kampányt szervez 2020. július-augusztus hónapokban. A kampány célja a város turisztikai újraindításának támogatása. A kampányban szálláshelyek, vendéglátóegységek, illetve egyéb turisztikai szolgáltatók és attrakciógazdák aktív közreműködésére is számítanak.

Bővebben…

Kereskedelemfejlesztési Bizottsági Ülés 2020.07.15.

Kereskedelemfejlesztési Bizottsági Ülés - jelentkezési lap
Magánszemély vagy vállalkozás: *
Szeretném igénybe venni a Kamarától induló szervezett utazást Siklósra: *
Adatkezelési tájékoztató *

Hatékony marketingmegoldások KKV-k számára képzés

A képzés célja naprakész marketing alapismeretek közvetítése, eszközök, módszerek bemutatása és megismertetése, valamint a marketing gyakorlata terén alapszintű jártasságok kialakítása a tanfolyami résztvevőkben. A képzés további célja a szemléletformálás, olyan korszerű, a KKV-k munkatársai számára könnyen adaptálható és alkalmazható ismeretek, készségek és gyakorlat biztosítása, melynek segítségével sikeresen tudják támogatni vállalkozásuk, szolgáltatásaik piaci megjelenését, online és offline jelenlétét, marketingkommunikációját. A képzés olyan szintű tudásalapot biztosít a résztvevők számára, melynek segítségével a képzést követően önállóan is képesek ismereteiket bővíteni a témában.

Bővebben…

Klasztermenedzsment a gyakorlatban képzés

Egyedülálló képzés mindazon vállalkozás számára, akik partnercégeikkel együttműködve klaszteralapításon gondolkoznak. A több éves tapasztalattal rendelkező oktatók nem csak a szükséges elméleti ismereteket osztják meg a résztvevőkkel, de kipróbált módszereket is biztosítanak számukra.

Bővebben…

Külpiacra lépés alapjai képzés

A képzés célja a résztvevőknek bemutatni gyakorlati példákon keresztül a külpiacra lépés folyamatát, annak szükséges és elengedhetetlen lépéseit annak érdekében, hogy az ezzel járó kockázatot minimálisra csökkentsék, a folyamatot tervezni és modellezni tudják. A képzés során a résztvevők megismerkednek az export folyamatának tervezésével, fogalmainak, elméleteinek, modelljeinek alkalmazási lehetőségeivel. A képzés átfogó képet ad a külpiacra lépés kockázati tényezőiről, a szakterület szerint releváns információgyűjtési, elemzési és probléma megoldási módszerekről, ezek alkalmazási feltételeiről és korlátairól az ebben együttműködő szervezetekről és szereplőkről.

Bővebben…

Nemzetközi üzleti tevékenységet segítő menedzsment eszközök képzés – Jelentkezési lap

Jelentkezési lap - felnőttképzés nemzetközi üzleti menedzsment
A képzés neve: Nemzetközi üzleti tevékenységet segítő menedzsment eszközök Ny.sz: E-001772/2018/D007

A képzés tervezett dátumai: június 26. és július 3.
Zárás tervezett időpontja: július 10.

A képzésre való jelentkezéshez kérjük, adja meg az alábbi adatokat.

A képzésekkel, képzési programokkal, valamint a kiegészítő szolgáltatásokkal kapcsolatban az alábbi honlapon tájékozódhat: Felnőttképzés
A PBGSZ Nkft. felnőttképzési ny. sz.: E-001772/2018

Adatkezelési tájékoztató:
A PBGSZ Nkft. személyes adatok kezelésére vonatkozó, mindenkori adatkezelési szabályzata és adatkezelési tájékoztatója a PBGSZ honlapján http://kereskedelmikozpont.hu/hirek/adatkezeles valamint a PBGSZ ügyfélszolgálati irodájában elérhető.
Adatkezelési tájékoztató *

Gyártósori gépész (OKJ 31 521 10) képzés

A hazai felnőttképzési rendszer változásai miatt 2020. december 31-ig indítható utoljára OKJ-s képzés. A gépipar iránt érdeklődők, valamint gépipari vállalkozások szakirányú végzettséggel nem rendelkező gépkezelő munkatársainak ajánljuk bizonyítványt adó tanfolyamunkat.

Bővebben…

Tanfolyami értékelő lap

Tanfolyam értékelő lap - Felnőttképzés PBGSZ AFK
Képzés neve (Ny.sz./OKJ/Pr): Nemzetközi üzleti tevékenységet segítő menedzsment eszközök, E-001772/2018/D007, 7/2020.

A PBGSZ Nkft. felnőttképzési nyilvántartásba vételi száma: E-001772/2018.

A képzés az alábbi projekt keretében valósult meg: GINOP-1.3.2-15-2017-00027 "Professzionális klaszterszervezetek minőségi szolgáltatásnyújtásának támogatása"

11. A képzési / vizsgakövetelmények összhangban voltak-e a tananyaggal?