Ismerje meg a Kamarát – Ismerjük meg egymást!

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara örömmel várja az idei évben regisztrált vállalkozásokat egy kötetlen tájékoztatóra, hogy részletesen megismerhessék az igénybe vehető kamarai szolgáltatásokat és együtt megtaláljuk azokat a területeket, ahol kölcsönösen egymás segítségére lehetünk!

Rendezvényünkön való részvétel díjmentes, de előzetes online regisztrációhoz kötött, melyet a jelentkezés sorrendjében tudunk fogadni maximum 50 főig. Túljelentkezés esetén későbbi időpontot fogunk megadni egy következő rendezvényre válasz e-mailben.

Kérjük, ha már regisztrált, de mégsem tudna részt venni a programon, jelezze felénk 2024. március 6-ig a címen, így túljelentkezés esetén a várólistáról tudjuk még másoknak biztosítani a részvételt.

Amennyiben nem tud eljönni rendezvényeinkre, de nem szeretne lemaradni vállalkozását érintő tudnivalókról, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Regisztráció 2024 - Ismerje meg a Kamarát

Jelentkező adatai

Vállalkozását most indította, mivel Ön:
Adatkezelési tájékoztató *

Kiderült ki nyerte el pécsi DDGK Oktatói Ösztöndíjat!

Lezárult a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter (menedzsmentszerv: PBKIK) 2022/23-as tanévre vonatkozó Oktatói ösztöndíj programja, melybe bevontuk a régió gépiparhoz kapcsolódó technikumokat és szakközépiskolákat. A pécsi DDGK Oktatói ösztöndíjat Osvald Levente, az BMSzC Angster József Szakképző Iskola és Szakiskola oktatója érdemelte ki.

Bővebben…

Karriertervezés a mesterséges intelligencia támogatásával – bemutatkozott a Career Intelligence projekt

A “Karrier 4.0” nemzetközi projektből létrejött tanulási platformot a „Career Intelligence” projekt keretében fejleszti tovább a régóta együtt dolgozó konzorcium a Bochumi Ruhr Egyetem vezetésével. Ezúttal a mesterséges intelligencia (MI) a pályaorientációban hivatott támogatni a fiatalokat.

Bővebben…

DDGK Ösztöndíjasokat hirdettek Kaposváron!

Kihirdetésre kerültek a DDGK Oktatói és Tanulói Ösztöndíj programunk kaposvári nyertesei is, akik a Kaposvári SZC Eötvös Loránd Műszaki Technikum és Kollégiumból kerültek ki. Az oktatók közül Petes László Tamás, a tanulók közül pedig Nyers Péter járműfényező érdemelte ki az ösztöndíjat.

Bővebben…

Karriertervezés a mesterséges intelligencia támogatásával – ismerje meg a Career Intelligence projektet

A digitalizáció nagy segítség lehet az oktatásban, ha jól használják. A „Career Intelligence” projekt keretében a mesterséges intelligencia (MI) a pályaorientációban hivatott támogatni a fiatalokat. A két napos workshop első napján a résztvevők megismerhetik a tanulási platformot és a platformon használt MI eszközöket. A második napon pedig ki is próbálhatják a felületet.

Bővebben…

Pályaorientációs kamarai eredmények 2022-ben

Több, mint 8.000 gyermek és szülő vett részt 2022-ben valamilyen kamarai pályaorientációs programon. A baranyai 113 általános iskolából 103 iskolában jártunk, személyesen találkoztunk a gyerekekkel. A 21 gimnázium közül 19 kérte a pályaorientációs előadásainkat. 9 éve tartó kitartó munka eredményeként, már az általános iskolák és a középiskolák is tudják, ha pályaválasztás, akkor iparkamara.

Bővebben…