Skandináv egészségügyi csúcstalálkozó – Japánban és Online

Nordic Health Summit Japan – A Skandináv egészségügyi csúcstalálkozó egy háromnapos rendezvény, amely egy tokiói programnapot (hibrid) és 2 partnerkereső napot foglal magában, valamint egy online platformon keresztül 1:1 üzleti találkozót biztosít az északi és japán egészségügyi vállalatok között. A csúcstalálkozó célja, hogy lehetőséget biztosítson Önnek arra, hogy közvetlenül kapcsolatba lépjen potenciális japán partnerekkel a piacra való terjeszkedés érdekében.

Bővebben…

BIONNALE 2022 – Élettudományi üzletember találkozó

BIONNALE 2022 – Az Enterprise Europe Network közreműködésével kerül megszervezésre a berlini élettudományi rendezvény május 11 és 12 között. A berlini élettudományok éves rendezvényén az akadémiai és ipari szféra képviselői vesznek részt, hogy stratégiai kapcsolatokat találjanak és alakítsanak ki. A BIONNALE az élettudományi és egészségügyi iparágak legnagyobb hálózatépítő rendezvénye a német fővárosban.

Bővebben…

SME Resilience Days

Az SME Resilience Days célja, hogy segítse a KKV-kat felkészülni a jövőben esetlegesen bekövetkező vészhelyzetekre, és képesek legyenek rugalmasan alkalmazkodni a megváltozott körülményekhez. A konferencián lehetőség nyílik a kihívásokra adott válaszok, megoldások megismerésére.

Bővebben…

23. Mostari Nemzetközi Gazdasági Kiállítás és Vásár

2022. április 5-9. között kerül megrendezésre a 23. Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásár, melynek partnerországa idén Magyarország lesz. A rendezvény a nyugat-balkáni régió egyik legjelentősebb üzleti eseményeként és közönségvásáraként ismert, melyhez kapcsolódóan magas szintű politikai találkozókra is sor kerül.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium felkérésére a 2022-as magyar partnerország megjelenést a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség szervezi, egy nagyságrendileg 350 m2-es belterületi standon biztosítanak kedvezményes kiállítási lehetőséget a magyar vállalkozások számára. Az egységes arculattal felépített standon a közösségi kiállítók egységes árubemutatási lehetőséget kapnak, ehhez céglogóval, frízfelirattal ellátott pultot, közös tárgyalófelületet biztosítanak.

A cél, hogy méltóképpen és színvonalasan kerüljenek bemutatásra a magyar gazdaság elmúlt időszakban elért eredményei, továbbá, hogy minél több közvetlen üzleti kapcsolat létesüljön a magyar vállalkozások és a bosznia-hercegovinai, illetve nyugat-balkáni térség cégei között.

További információ a kiállításról és vásárról: www.mostar-fair.com

 

A HEPA az egészségipar, az energetika, az élelmiszeripar, a gépipar és az IT területén működő cégeknek biztosít megjelenési lehetőséget a közösségi magyar standon, melynek díja 70.000 Ft + ÁFA.

Részvételi feltételek:

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség a 23. Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásár kiállításon, a közösségi magyar stand keretében megjelenést biztosít és az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • standhely lefoglalása, stand építése és üzemeltetése,
 • egységes standtervezés,
 • dobogózott/szőnyegezett terület, szükséges bútor / installáció biztosítása*,
 • kiállítandó termékek elhelyezésének koordinálása,
 • kiállítási belépők biztosítása a résztvevőknek (maximum 2 db / cég),
 • központi konyha/tároló biztosítása,
 • áram biztosítása,
 • tárgyalási lehetőség biztosítása a standon,
 • egységes céges bemutató tablók,
 • kiállítói füzet/standkatalógus tervezése, készítése, gyártása.

*Speciális igények (pl. plusz áramigény, egyéni LCD igény, kiegészítő bútorok, stb.) a kiállítók részére kiszámlázásra kerülnek

A regisztrációs lap kitöltésével Regisztráló elfogadja, hogy:

 • közösségi standhellyel történő személyes részvétel esetén 70.000 Ft + ÁFA részvételi díjat fizet a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség részére a fent meghatározott szolgáltatások ellenértékeként, mely fentieken kívül magában foglalja a vásárszervezőknek kötelezően fizetendő regisztrációs és katalógusbejegyzés díját, továbbá a résztvevő cég megbízásából saját grafikai anyagainak legyártását is.
 • az esemény előtt személyes részvételre kijelölt kollégái érintettségében a sikeres vásári megjelenést támogató, HEPA szervezésében megvalósuló, egy alkalmas felkészítő előadáson részt vesz

A Kiállító Partnereket a céges képviselő(k) kiutazási, valamint az áruszállítási költségek, továbbá a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség felé fizetendő részvételi díj terheli.

Jelentkezéshez az alábbi dokumentumot kell kitölteni és a megadott email címre megküldeni: Kiállítói regisztrációs lap

Jelentkezési határidő: 2022. január 15.

Érrendszeri és stroke kutatási partnerség – üzletember találkozó

Vascular and Stroke Research Partnering – Az Enterprise Europe Network társszervezésében Ausztriában megrendezésre kerülő eseményen az ipar és a tudományos élet képviselői találkoznak, hogy elősegítsék az érrendszeri öregedéssel és a stroke-kal kapcsolatos közös projekt-együttműködést.

Bővebben…