MEDICA Healthcare 2021 – üzletember találkozó

A MEDICA 2021 a világ első számú egészségipari vására. Idén 20. alkalommal, a vásár mellett hibrid rendszerben, online és személyes jelenlét mellett nyújt lehetőséget az egészségipar valamennyi szereplője számára üzleti tárgyalásokra. Vegyen részt Ön is!

Bővebben…

Biotechnológiai és gyógyszeripari virtuális üzletember találkozó – Japán

A 2021-es Európai Biotech & Pharma Virtuális Üzletember találkozó üzleti kapcsolatokat kínál az iparági szakembereknek, akik potenciális partnereket keresnek a fenntartható üzleti fejlődés és növekedés biztosítása érdekében.

Bővebben…

EIT Morning Health Talks – Good Health – Good Business

A Morning Health Talks sorozat célja, hogy a kizárólag direkt meghívás útján invitált iparági szereplők (egészségügyi szolgáltatók, kórházak, szakrendelők, speciális profilú intézmények, orvosi egyetemek és a gyártói szektor) közti párbeszédet és együttműködést előmozdítsa, valamint ismertesse velük az Európai Unió által nyújtott anyagi és szakmai támogatási formák lehetőségeit.

Bővebben…

Ezüst Gazdaság, mint a régió kitörési lehetősége – online konferencia

Felmérések szerint az európai Ezüst Gazdaság (Silver Economy) a világ harmadik legnagyobb gazdasága az Amerikai Egyesült Államok és Kína egész gazdasága mögött. A megye és a régió adottságai ideálisak ahhoz, hogy a gazdaságfejlesztés egyik fókuszterülete az egészségiparra és turisztikára épülő Ezüst Gazdaság kifejlesztése legyen. Csatlakozzon a konferenciához, és derítse ki, mit tartogat az Ön vállalkozásának az Ezüst Gazdaság!

Bővebben…

Generációváltás, új termékkör, piaci növekedés

Új fejezethez érkezett az in vitro diagnosztikus orvostechnikai eszközöket és laboratóriumi műszereket fejlesztő, gyártó, forgalmazó, valamint kutatási és fejlesztési eredmények innovatív hasznosítását végző pécsi Hisztopatológia Kft.: a generációváltás után új vezetőség irányítja a vállalkozást. Ez más szemléletet is hoz a cégbe, például az évtizedek alatt felhalmozott tudás eredményesebb piaci hasznosítását. Interjúnk már az új cégvezetőkkel készült, bár a mi újság? kérdésre elsőként dr. Szekeres György alapító-tulajdonos válaszolt.

Bővebben…