InnoBuyer projekt – innovatív megoldásokat keresnek

Az InnoBuyer Call for Solvers célja 15 innovatív vállalatkiválasztása és finanszírozása, hogy közszférabeli szervezetek konkrét innovációs igényeit kielégítő kísérleti projekteket hozzanak létre.

A közszféra szervezetei az innováció megszerzésével jobb és hatékonyabb szolgáltatást nyújtanak a polgároknak és az ügyfeleknek. Ezek a szervezetek az innovációt a piacról történő közvetlen beszerzés útján is beszerezhetik, ha rendelkezésre áll egy kiforrott megoldás. Gyakran azonban e szervezetek olyan kielégítetlen igényekkel rendelkeznek, amelyek olyan innovatív megoldásokat igényelnek, amelyek még nem állnak széles körben rendelkezésre a piacon. Az InnoBuyer olyan programot kínál, amely összehozza a kihívókat (a kielégítetlen innovációs igényekkel rendelkező közintézményeket) és a megoldókat (innovatív kkv-kat), hogy közösen hozzanak létre új megoldásokat, keresletvezérelt megközelítést alkalmazva, és felgyorsítva a konkrét innovációs beszerzéshez vezető folyamatot.

A program keretében kész és nyílt kihívások is várják a megoldást!

InnoBuyer Kész kihívások

Jelentkezzen az InnoBuyerben már részt vevő állami szervezetek által javasolt 12 kihívás egyikének megoldására.

Nyílt kihívások

Álljon össze egy Ön által választott, bármely ágazatból származó állami szervezettel, és javasoljon egy új megoldandó kihívást (ez a lehetőség csak az EIC – Európai Innovációs Tanács által korábban vagy jelenleg finanszírozott kkv-k számára áll rendelkezésre).

Miért érdemes jelentkezni?

  • Akár 58500 EUR összegű támogatás.
  • Teljes mértékben (100%-ban) az Európai Bizottság finanszírozza.
  • Ismerje meg a megoldás lehetséges ügyfeleit, vagyis a kihívást adókat.
  • Közös munka a kihívókkal, egy 10 hónapos közös alkotási időszak alatt.
  • Megértheti, hogyan működnek az állami szervezetek, és hogyan kell a megoldásokat kereskedelmi forgalomba hozni számukra.
  • Ha a közös munka sikeres, nagyobb értékesítési volumenben részesülhet, ha a kihívó úgy dönt, hogy pályázatot ír ki az Ön megoldásának megvásárlására.
  • Szerezzen egy első ügyfélreferenciát, és növelje hírnevét, amikor más ügyfeleket keres meg.

Jelentkezési határidő: 2024. január 24. 17:00

További információ