Együtt egymásért – baranyai vendéglátás

A koronavírus-járvány hatása a vendéglátásban és a turizmusban címmel, online jógyakorlat workshopot szervezett a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara a Szigetvári CsakPONT projekt keretében április 23-án. A virtuális rendezvényen azok a baranyai felelős munkáltatók vettek részt, akik számára fontos a vállalkozásuk talpon maradása mellett saját munkavállalóik megtartása is.

Bővebben…

Innovatív, természetes megoldások a szénsemleges városokért és a jobb levegőminőségért

A pályázatban megvalósított tevékenységeknek fel kell mérniük a természeten alapuló megoldások különböző szerkezeteinek és konfigurációinak közvetlen és közvetett hozzájárulását a légszennyezés elleni küzdelemhez, a városi környezet allergizáló hatásának csökkentéséhez, továbbá az üvegházhatású gázok és más levegőben levő szennyező anyagok kibocsátásának enyhítéséhez a városokban, beleértve a jövőbeni klimatikus változások forgatókönyveit.

Bővebben…

Hogyan legyünk sikeres szolgáltatók, vállalkozók kistelepülésen, kisvárosban – Vállalkozói Fórum

Milyen vállalkozásba érdemes kezdeni egy kisvárosban? Melyik vállalkozási formát célszerű választani, mik a leghatékonyabb adózási formák, milyen támogatási, pályázati lehetőségek vannak a KKV-k számára és, ami a legfontosabb; kihez fordulhatok ezekben a kérdésekben?

Bővebben…