Vállalkozói készségek fejlesztése program

A program kimondottan olyan kezdő kutatókat céloz meg, akik fejleszteni szeretnék vállalkozói képességüket. Cél a vállalkozói gondolkodásmód kiszélesítése és a kutatás hatásának fokozása. A tréning olyan kutatásokra irányul, melyek nagy innovációs potenciállal rendelkeznek és célja az USA-ban történő kereskedelem. A képzési díj 50 euró!

Jelentkezés ITT.

Határidő: 2020. február 27.

Időpont: 2020. március 19-24.

Bővebben…

Vállalkozói Fórum Komló – Hogyan legyünk sikeres szolgáltatók, vállalkozók kistelepülésen, kisvárosban

Milyen vállalkozásba érdemes kezdeni egy kisvárosban? Melyik vállalkozási formát célszerű választani, mik a leghatékonyabb adózási formák, milyen támogatási, pályázati lehetőségek vannak KKV-k számára és ami a legfontosabb; kihez fordulhatok ezekben a kérdésekben?

Bővebben…

Szellemi tulajdon a kkv-k számára: Szellemi tulajdon védelme a kereskedelmi vásárokon

Az egyre inkább integrált globális értékláncok megjelenésével és az innováció folyamatos ösztönzésével a kereskedelmi vásárok az egyik legfontosabb és leghatékonyabb eszközzé váltak az új piacok világméretű eléréséhez. Noha a vásárokon vagy a kiállításokon való részvétel jelentős előnyöket adhat, a kkv-knak tisztában kell lenniük a szellemi tulajdonnal védett alkotásaik, termékeik és szolgáltatásaikat ott érő lehetséges kockázatokkal.

Bővebben…