Intézkedések az energiaválság kapcsán a Büttner Kft.-nél, a Ferrokov Kft.-nél és a Seres Kft.-nél.

A Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter (menedzsmentszerv: PBKIK) tagjai a többi ipari szereplőhöz hasonlóan igyekeznek optimalizálni az energiafelhasználást a megnövekedett költségeik miatt. A Sonline portálnak a Büttner Kft.-től ifj. Büttner Tamás, a Ferrokov Kft.-től Talián Bálint és a Seres Kft.-től pedig Seres László nyilatkozott a témában.

Bővebben…

Professzionális forgácsoló szerszámok gyártása – Sokoldalú szakembereket vár a Forsz Kft. a csapatába

A Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter (menedzsmentszerv: PBKIK) tagja, a Forsz Kft. forgácsoló szerszámok készítésével foglalkozik. A cég fejlődéséhez elengedhetetlenek az elkötelezett és kreatív munkavállalók. Jelenleg is várják a fémforgácsoló szakma iránt érdeklődő jelentkezőket hosszú távú együttműködés reményében.

Bővebben…

Járjuk a régiót, gyűjtjük az információkat, tapasztalatokat!

A nyár folyamán a Dél-Dunántúli Gépipari Klaszter (menedzsmentszerv: PBKIK) menedzsmentje számos klasztertagot meglátogatott, köszönjük a sok sok információt Pécsen a H-Penta Kft.-nek, a Hidrot Kft.-nek és a Thermo-Per-Coop Kft.-nek; Kaposváron a Dovi-Plast Kft.-nek, a Kaposbrezon Kft.-nek, a Kaposvári Villamossági Gyár Kft.-nek a Lakics Kft.-nek és a Som-Szer Kft.-nek; Kővágószőlősön a Net’96 Kft.-nek és a Sampo Kft.-nek; valamint Bólyban a Max Blank Hungária Kft.-nek és a Stang Bádogos Kft.-nek.

Bővebben…

Felfutó ágban a kazángyártás, a Max Blank Hungária Kft. várja új munkatársait!

Az energiaválságra való tekintettel megsokszorozódott az igény a kazángyártásra, amelyet klasztertagunk, és a PBKIK önkéntes tagja, a Max Blank Hungária Kft. is érzékel, a megrendelések látványosan megemelkedtek, emiatt új hegesztő, csiszoló és szerelő kollégákat szeretnének felvenni.

Bővebben…