CHARTER BT.

A cég széleskörű profillal rendelkezik: rendszergazdai feladatok, informatika oktatás, adatfeldolgozás, adatelemzés üzleti intelligencia használatával, digitalizálás, digitális hirdetőfelületek készítése, nyári táboroztatás.

VINETWORK KFT.

A ViNetwork Kft. internet szolgáltatás nyújt saját mikrohullámú hálózaton ViNet néven.  Specialitásuk, hogy olyan helyeken is tudnak szélessávú szolgáltatást nyújtani, ahol a nagy szolgáltatók már nem, vagy csak nagyon drága kiépítési költség mellett. Partneri megállapodás értelmében pedig optikai hálózaton is tudnak szolgáltatni szinte az egész országban. Internetszolgáltatás mellett igény esetén vállalják az ügyfél teljes informatikai infrastruktúrájának kiépítését, menedzselését, karbantartását is.

https://vinet.hu/

SUPER COOL KFT.

2020-as alakulása óta különböző fűtési, és hűtési módokra kínál megoldásokat a vállalkozás elsősorban klíma, hőszivattyú, és egyéb más alternatív fűtési-hűtési módok kiépítésével. A cég 2021 óta szoros kapcsolatban áll a Colombus Kft-vel, amely a Fisher klímák, és hőszivattyúk, valamint a Fujitsu hőszivattyúk kizárólagos Magyarországi forgalmazója. A cég elkötelezett a tanulók képzése iránt is, kezdetben 2 fővel, aztán később 12 fővel folytat tanulóképzést. A képzés központja a saját forrásból kialakított, nemrégiben átadott, minden igényt kielégítő képzőközpontjuk.

PETRO-IMPEX KFT.

A cég küldetése, hogy ügyfeleik problémáira azonnali és hatékony segítséget nyújtsanak. Több éves partneri és kapcsolati rendszerükön keresztül ismerik azokat a szolgáltatásokat és termékeket, melyek nagyban elősegítik egy vállalkozás optimális működését.

Ezen szolgáltatásaik széles körébe tartozik többek között a grafikai munkák, arculattervezés, weblap- és webshop készítése; irodaszer, irodai kiegészítők forgalmazása; professzionális munkaruhák és munkavédelmi eszközök forgalmazása, pályázatírás, valamint pályázatfigyelés elvégzése.

http://www.petroimpex.hu/

MOJZES GÁBOR

A Folyamatok.hu oldal alapítója, vállalkozásfejlesztési és menedzsment tanácsadó, 14 év banki háttérrel. Küldetése a KKV szektor fejlesztése, számukra a stabil alapok megteremtése, a célok eléréséhez való hozzásegítés a tulajdonosok és munkatársak hatékony együttműködéséből fakadóan. Referenciáit közel 30 vállalkozás gazdagítja – a néhány fős létszámtól és pár tízmilliós árbevételtől a 50-60 fős és 10mrd Ft-os árbevételig –, melyeket szisztematikus módszerekkel, belülről segített az elmúlt évek során.

https://folyamatok.hu/

KREVILL KFT.

A cég családi vállalkozásból indulva folyamatos fejlesztések eredményeként 2002 óta kft-ként működik, tulajdonosai Kretz Róbert és édesapja Kretz Antal. A cég elsősorban műanyag termékek gyártásával és kereskedelmével foglalkozik, árnyékolástechnikai alkatrészeket, függönykarnis alkatrészeket valamint részben műanyagból készített gyógyászati segédeszközöket gyárt. A cég által gyártott termékeket elsősorban a hazai piacon, emellett leginkább a német, román, szerb, horvát és szlovén piacokon értékesítik, direkt és indirekt értékesítési csatornákon keresztül. A vállalkozás és termékeik piaci pozíciója jelenleg is stabil, legnagyobb vevőknél kizárólagos beszállítók, a legjelentősebb termékeik tekintetében.

Versenyképességük növelése érdekében azonban folyamatos technológiai fejlesztésre, új termékek bevezetésére van szükség. Az üzem a legkorszerűbb műanyagipari berendezésekkel, robotokkal felszerelt, melyekkel egészen 150 gramm súlyig tudnak gyártani különböző termékeket. Vállalkozás vezetője több, mint 20 éves vállalatirányítási és műanyagipari tapasztalattal rendelkezik, 1986 óta irányítja műanyag fröccsöntött termékek előállítását.

http://krevill.hu/

INFOGYÁR KFT.

A cég a vezetői műszerfalak és vezetői információs rendszerek specialistája, segítve ügyfeleit a hatékonyabb döntéshozatalban és kontrolling folyamataik optimalizálásában. A vállalkozás hosszú évek óta épít cégre szabott vezetői műszerfalakat / vezetői információs rendszereket és nyújt kapcsolódó kontrolling / döntéstámogatási szolgáltatásokat. Céljuk az ügyfelek vezetőinek és munkatársainak támogatása a hatékonyabb döntéshozatalban és a kontrolling folyamataik optimalizálásában, amelyek kézzelfogható előnyöket jelentenek számukra a versenytársaikkal szemben.

https://infogyar.hu/

CH. SCHNEIDER KFT.

A vállalkozás 2004-ben alakult, szolgáltatásainak két fő irányvonala a faipar és a fémipar. A megalakulás óta a hazai és a külföldi piacról is rendelkeznek megrendelésekkel. Az évek során a cég több változáson ment keresztül, külföldi partnereik igényeinek figyelembevételével nevet változtattak, és növekvő megrendeléseik kapcsán nagyobb műhelybe költöztek. A cég profilja is folyamatosan bővült, míg az első években a faipari ágazatban az egyedi bútorgyártás, a fémiparban a repülőgép alkatrészek összeszerelése volt a specialitásuk, mára sokkal szerteágazóbb területet ölelnek fel munkáik. A tulajdonosaik folyamatosan visszaforgatják a nyereséget a vállalkozásba, hogy a fejlesztések segítségével az elért magas minőséget továbbra is biztosítani tudják.

http://chschneider.hu/

HYPERION PROJECT KFT.

A Hyperion Project Kft. szolgáltató cégek üzleti folyamatainak fejlesztésével, gyártó-, és termelőüzemek hatékonyságának fejlesztésével, munkafolyamataik optimalizálásával foglalkozik. A fejlesztési szolgáltatás célja, hogy a kialakított hatékonyabb működésnek köszönhetően pénzt, időt és energiát takarítson meg a megrendelőinek, a LEAN, SixSigma, ProcessMapping és BusinessProcessReengineering keretrendszerekre építve, a megrendelőre szabott megoldásokkal. Így az ösztönös és pusztán megszokott eljárások helyett az átgondolt, átlátható, racionális és az adott vállalkozásra szabott folyamatok határozzák meg a működést, ami valódi versenyelőnyt jelent partnereinknek.

https://www.hyperionproject.hu/

CSAK CSINÁLD! BT.

A Csak csináld! Bt. elve, hogy nem honlapokat készít, hanem felkészíti a vállalkozókat arra az ügyfélcentrikus gondolkodásmódra, ahol a legnagyobb érték az ügyfél elégedettsége. Ha ezt a látásmódot valaki megérti, akkor lehet sikeres az online jelenléte. A Bt. tevékenységi területei: vállalkozói gondolkodás, marketing stratégia, weboldal és webáruház készítés, szövegértés, tárhelykezelés, karbantartás, felnőttképzés.

A vállalkozás weboldala: https://csakcsinald.hu/