VI. napenergia üzleti mixer – B2B találkozó

Az Enterprise Europe Network társszervezésében a PV 2022 kongresszuson a Lengyel Fotovoltaikai Szövetség által szervezett eseményre kerül sor június 1. és 3. között, Varsóban.

A lengyelországi fotovoltaikus ipar dinamikus fejlődése, a gyorsan változó üzleti modellek és azok feltételei megkövetelik a piaci változások folyamatos nyomon követését. Az iparági találkozók rengeteg ismeretet és üzleti kapcsolatot jelentenek, és egyben a piac megfigyelésének is kiváló eszközei.

Mikor kerül rá sor?

A COVID-19 helyzete miatt az üléseket vegyes modellben – online és a helyszínen – tartjuk.
Időpont:

 • Június 01 – 03, 2022,
 • június 1. – on-line
 • június 2. – online és a helyszínen.
 • június 3. – on-line

A részvétel ingyenes.

REGISZTRÁCIÓ

23. Mostari Nemzetközi Gazdasági Kiállítás és Vásár

2022. április 5-9. között kerül megrendezésre a 23. Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásár, melynek partnerországa idén Magyarország lesz. A rendezvény a nyugat-balkáni régió egyik legjelentősebb üzleti eseményeként és közönségvásáraként ismert, melyhez kapcsolódóan magas szintű politikai találkozókra is sor kerül.

A Külgazdasági és Külügyminisztérium felkérésére a 2022-as magyar partnerország megjelenést a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség szervezi, egy nagyságrendileg 350 m2-es belterületi standon biztosítanak kedvezményes kiállítási lehetőséget a magyar vállalkozások számára. Az egységes arculattal felépített standon a közösségi kiállítók egységes árubemutatási lehetőséget kapnak, ehhez céglogóval, frízfelirattal ellátott pultot, közös tárgyalófelületet biztosítanak.

A cél, hogy méltóképpen és színvonalasan kerüljenek bemutatásra a magyar gazdaság elmúlt időszakban elért eredményei, továbbá, hogy minél több közvetlen üzleti kapcsolat létesüljön a magyar vállalkozások és a bosznia-hercegovinai, illetve nyugat-balkáni térség cégei között.

További információ a kiállításról és vásárról: www.mostar-fair.com

 

A HEPA az egészségipar, az energetika, az élelmiszeripar, a gépipar és az IT területén működő cégeknek biztosít megjelenési lehetőséget a közösségi magyar standon, melynek díja 70.000 Ft + ÁFA.

Részvételi feltételek:

A HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség a 23. Mostari Nemzetközi Gazdasági Vásár kiállításon, a közösségi magyar stand keretében megjelenést biztosít és az alábbi szolgáltatásokat nyújtja:

 • standhely lefoglalása, stand építése és üzemeltetése,
 • egységes standtervezés,
 • dobogózott/szőnyegezett terület, szükséges bútor / installáció biztosítása*,
 • kiállítandó termékek elhelyezésének koordinálása,
 • kiállítási belépők biztosítása a résztvevőknek (maximum 2 db / cég),
 • központi konyha/tároló biztosítása,
 • áram biztosítása,
 • tárgyalási lehetőség biztosítása a standon,
 • egységes céges bemutató tablók,
 • kiállítói füzet/standkatalógus tervezése, készítése, gyártása.

*Speciális igények (pl. plusz áramigény, egyéni LCD igény, kiegészítő bútorok, stb.) a kiállítók részére kiszámlázásra kerülnek

A regisztrációs lap kitöltésével Regisztráló elfogadja, hogy:

 • közösségi standhellyel történő személyes részvétel esetén 70.000 Ft + ÁFA részvételi díjat fizet a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség részére a fent meghatározott szolgáltatások ellenértékeként, mely fentieken kívül magában foglalja a vásárszervezőknek kötelezően fizetendő regisztrációs és katalógusbejegyzés díját, továbbá a résztvevő cég megbízásából saját grafikai anyagainak legyártását is.
 • az esemény előtt személyes részvételre kijelölt kollégái érintettségében a sikeres vásári megjelenést támogató, HEPA szervezésében megvalósuló, egy alkalmas felkészítő előadáson részt vesz

A Kiállító Partnereket a céges képviselő(k) kiutazási, valamint az áruszállítási költségek, továbbá a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség felé fizetendő részvételi díj terheli.

Jelentkezéshez az alábbi dokumentumot kell kitölteni és a megadott email címre megküldeni: Kiállítói regisztrációs lap

Jelentkezési határidő: 2022. január 15.

WindEurope Bilbao 2022 – nemzetközi kiállítás és partnerkereső rendezvény

Az Enterprise Europe Network társszervezésében kerül megrendezésre a WindEurope Bilbao 2022 nemzetközi üzletember találkozó. A szélenergia-ipar képviselői és a döntéshozói április 5-7. között a baszkföldi Bilbaóban, a Bilbaói Kiállítási Központban (BEC) vitatják meg az ágazat legfrissebb híreit, és mutatják be a legújabb fejlesztéseit és sikereit.

A rendezvényén a szárazföldi és tengeri szélenergia témakörével foglalkoznak majd, és több mint 350 kiállítót várnak Európából és Európán kívülről. Az európai szélenergia-ipar minden szeglete képviselteti magát, cél a szén-dioxid-mentes jövő megteremtése.

A rendezvény személyes, jelenléti formában kerül megtartásra.

A partnerkereső rendezvényen való részvétel ingyenes, de a kiállítására való belépés díjköteles. Regisztrációs díjakkal kapcsolatos további információk: https://windeurope.org/annual2022/registration/

REGISZTRÁCIÓ

EU-Japan Green Transition Matchmaking Platform

Az EU-Japan Centre for Industrial Cooperation (Enterprise Europe Network Japan) által szervezett virtuális B2B esemény lehetőséget nyújt, hogy a japán és európai vállalatok, kutatóintézetek találkozzanak és olyan üzleti partnerségeket alakítsanak ki, amelyek hozzájárulnak a szén-dioxid-kibocsátás csökkentéséhez.

A regisztrált résztvevők egymás ajánlatait, igényeit böngészhetik, és kulcsszavak és kategóriák alapján kereshetnek potenciális partnereket. Lehetőség van üzenetek küldésére vagy találkozók kérésére, amelyek videohívás formájában zajlanak. Az előre egyeztetett online találkozók első körére a március 16-18. között megrendezésre kerülő World Smart Energy Week Japan előtt, közben és után kerül sor.

Fő témakörök

 • Megújuló energia
 • Intelligens energetikai infrastruktúra
 • Energia- és erőforrás-hatékonyság
 • Bioanyagok
 • Egyéb dekarbonizációs technológiák

Miért érdemes részt venni?

 • Vásárlóként – hatékony személyes találkozók során találhat képzett beszállítókat.
 • Piaci/értékesítési menedzserként – új vevőket találhat.
 • Termékfejlesztőként – találjon partnereket az új technológiák és innovatív megoldások megvitatásához.

Hogyan profitálhat ebből a platformból?

 • Tegye közzé és mutassa be termékeit, projektjeit, szolgáltatásait vagy üzleti igényeit a többi résztvevőnek
 • Gyűjtsön információt a legújabb technológiákról és üzleti trendekről
 • Kezdeményezzen és szervezzen ígéretes, előre tervezett 1:1-es találkozókat.

A részvétel díjmentes.

További információ elérhető és regisztrálni lehet az alábbi linken:

REGISZTRÁCIÓ

Horizon Europe Climate, Energy and Mobility – online tájékoztató és konzorciumépítő rendezvény

A H2020 keretprogram ‘Éghajlat, energia és mobilitás’ tématerületéhez tartozó pályázati lehetőségeinek bemutatására és projektpartnerségek kialakítására online rendezvény kerül megrendezésre.

Bővebben…

Újabb GINOP Plusz felhívások társadalmi egyeztetése indult el

Júlis 10-ig van lehetőség a most megjelent GINOP Plusz-1.1.2-21 Magyar Multi Program és GINOP Plusz-1.3.1-21 „Zöld Nemzeti Bajnokok” felhívás tervezetek véleményezésére!

Bővebben…