Energetika Inside-Out – energetikai ipar belülről

2022. Az év, amikor újra fókuszba került az energia. A felhasználás, a beszerzés, a forrás, az ár. A mennyit, a honnan, a hogyan, a mennyiért. Hirtelen mind energiatudatossá kellett, hogy váljunk. De sikerült is?

A kamara testületei 2023 őszétől üléseiket követően szakmai előadásokkal készülnek a térségi vállalkozások számára. Egy olyan fórumra hívjuk most az önkéntes tag vállalkozásokat, ahol lehetőség nyílik egy kis ablakon keresztül betekinteni az energetika belső világára.

Bővebben…

Találjon projektpartnert a Clean Energy Transition Partnerség (CETP) következő felhívásához!

A Clean Energy Transition Partnerség (CETP) a Horizont Európa keretprogram közös finanszírozású partnerségi konstrukciója, melynek keretében 2022 és 2027 között minden évben pályázati felhívások kerülnek meghirdetésre. Az érdeklődőknek lehetősége van beregisztrálni az Enterprise Europe Networkkal együttműködésben kialakított partnerkereső oldalán, melyen már közel 50 ország, több, mint 1 800 résztvevőjével vehetik fel a kapcsolatot!

Bővebben…

Hamarosan nyílik a Clean Energy Transition Partnerség (CETP) második felhívása!

A Clean Energy Transition Partnerség (CETP) a Horizont Európa keretprogram közös finanszírozású partnerségi konstrukciója, melynek keretében 2022 és 2027 között minden évben pályázati felhívások kerülnek meghirdetésre. A kétlépcsős pályázat első körös következő felhívása 2023. szeptember 20-án nyílik meg, melynek a beadási határideje 2023. november 22.

Bővebben…

IPEC 2023 – Energetika, ellátási lánc és logisztika, emberközpontú termelés

Az Enterprise Europe Network és a Nürnbergi Kereskedelmi és Iparkamara szervezésében online nemzetközi konferencia és üzletember találkozó kerül merendezésre, melynek központi témája a fenntartható digitális üzleti modellek és az ipari termelés legújabb megoldásainak bemutatása.

Bővebben…

Nemzetközi üzleti lehetőségek Japánban – kiállítói lehetőség a tokiói Decarbonisation Expo-n!

Várják a baranyai „zöld” cégek jelentkezését is kiállítói megjelenéssel egybekötött tanulmányi útra a 2023. március 14-17. között Tokióban megrendezésre kerülő Decarbonisation Expo keretein belül.

Bővebben…

EGT 2022 – Energia, környezettechnológia, zöld átalakulás – online üzletember találkozó

A Varsói Egyetem Digitális Gazdasági Laborja első alkalommal rendezi meg ezt a nemzetközi üzletember találkozót 2022. október 24. és 28. között. Az energia, a környezetvédelmi technológiák és a zöld átalakulás a modern gazdaság fő pillérei lesznek. A megújuló energiaforrások irányába való elmozdulás gazdaságilag elkerülhetetlen, társadalmilag és környezetvédelmi szempontból pedig kívánatos.

A rendezvény célja egy erős hálózat létrehozása KFI intézmények, üzleti és ipari szereplők, európai és nemzeti intézmények és nem kormányzati szervezetek részvételével, az energetikai megoldások, a környezetvédelmi technológiák és a zöld átalakulás kiterjesztése és felgyorsítása érdekében.

Az eseményen az energia, környezettechnológia, környezetmérnöki tevékenység, zöld átalakulás és a zöld gazdaság területein elért legújabb eredményeket és kihívásokat is vizsgálni fogják.

További információ és regisztráció: https://egt2022.b2match.io/

VI. napenergia üzleti mixer – B2B találkozó

Az Enterprise Europe Network társszervezésében a PV 2022 kongresszuson a Lengyel Fotovoltaikai Szövetség által szervezett eseményre kerül sor június 1. és 3. között, Varsóban.

A lengyelországi fotovoltaikus ipar dinamikus fejlődése, a gyorsan változó üzleti modellek és azok feltételei megkövetelik a piaci változások folyamatos nyomon követését. Az iparági találkozók rengeteg ismeretet és üzleti kapcsolatot jelentenek, és egyben a piac megfigyelésének is kiváló eszközei.

Mikor kerül rá sor?

A COVID-19 helyzete miatt az üléseket vegyes modellben – online és a helyszínen – tartjuk.
Időpont:

  • Június 01 – 03, 2022,
  • június 1. – on-line
  • június 2. – online és a helyszínen.
  • június 3. – on-line

A részvétel ingyenes.

REGISZTRÁCIÓ

WindEurope Bilbao 2022 – nemzetközi kiállítás és partnerkereső rendezvény

Az Enterprise Europe Network társszervezésében kerül megrendezésre a WindEurope Bilbao 2022 nemzetközi üzletember találkozó. A szélenergia-ipar képviselői és a döntéshozói április 5-7. között a baszkföldi Bilbaóban, a Bilbaói Kiállítási Központban (BEC) vitatják meg az ágazat legfrissebb híreit, és mutatják be a legújabb fejlesztéseit és sikereit.

A rendezvényén a szárazföldi és tengeri szélenergia témakörével foglalkoznak majd, és több mint 350 kiállítót várnak Európából és Európán kívülről. Az európai szélenergia-ipar minden szeglete képviselteti magát, cél a szén-dioxid-mentes jövő megteremtése.

A rendezvény személyes, jelenléti formában kerül megtartásra.

A partnerkereső rendezvényen való részvétel ingyenes, de a kiállítására való belépés díjköteles. Regisztrációs díjakkal kapcsolatos további információk: https://windeurope.org/annual2022/registration/

REGISZTRÁCIÓ