Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A digitális tranzakciók jövője

2019. december 03. @ 09:00 - 15:00

Az eitDigital által szervezett innovációs napon bemutatják a Fintech, az Insuretech és a Blockchain, a Big Data, a kiberbiztonság és más területek innovációinak kereszteződését, valós üzleti alkalmazásokkal.

 

Hogyan hozhat létre rövid távú üzleti értéket a digitális átalakulás a pénzügyi, jogi és adatügyletekben?
Hogyan alkalmazhatja és alakíthatja át szervezete a költségigényes folyamatokat?
Melyek azok a digitális megoldások, amelyek egy nap tönkre tehetik a piacokat?

A pénzügyi tranzakciók világa gyorsan változik, és hasonló növekedés várható a biztosítási, adat- és jogi folyamatok területén is. A digitális eszközök gyorsabbá, a költségek szintjén versenyképesebbé, kényelmesebbé teszik a tranzakciókat, miközben azonnali üzleti értéket teremtenek a vállalkozások számára. A szervezők összehozzák a legújabb, úttörő digitális megoldásokat, amelyek biztosítják az üzleti tranzakciókat, az intelligens szerződéseket és az adatkezelést. A program része lesz egy gondolatébresztő panelbeszélgetés az adatmegosztással és az adatvédelemmel kapcsolatos kérdésekről az adathasználat, -megosztás és -védelem világszakértőivel.

A kényelem és a sebesség azonban fenntartásokkal kezelendő – mennyi információt hajlandók megosztani magukról az ügyfelek a vásárlás lehetőségéért cserébe (a fizetés mellett)? Egy adott terméknek mekkora lehet az ökológiai lábnyoma, ami még elfogadható az ügyfelek számára? Hogyan lehet az ügyfél biztos abban, hogy az általa vásárolt áru minden, a szállító által ígért tulajdonsággal rendelkezik?

Ilyen, és ehhez hasonló kérdésekre keresik a választ december 3-án, Budapesten.

További részletek és regisztáció

Részletek

Dátum:
2019. december 03.
Időpont:
09:00 - 15:00
Esemény címkék:
,

Helyszín

Öbölház Rendezvényközpont
Kopaszi-gát 2.
Budapest, Pest 1117 Magyarország
+ Google Térkép