Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A kínai biofarmáciai ágazat áttekintése: piacra lépés és szellemi tulajdonjogok

2021. szeptember 10. @ 10:00 - 11:30

Az EU és Kína közt létrejött, és egyre bővülő, szellemi tulajdonjogokat érintő megállapodásai egyre szélesebbre tárják a kaput a kínai piac felé az európai vállalkozások számára. A webináriumon a biofarmáciai ágazatról, a piacra lépésről, szabályozásról, a kínai állami szabályozó szervek szerepéről, és a szellemi tulajdonvédelem legfontosabb kérdéseiről lesz szó.

A képzést az EU KKV Központjával, a Kínai-Olasz Kereskedelmi Kamarával, a Confindustria Lombardiával és a Lombardiai Élettudományi Klaszterrel együttműködésben szervezik.

A webinárium áttekintést nyújt a kínai biofarmáciai ökoszisztéma két fő aspektusáról:

  1. A piac és a szabályozás, beleértve a következőket: Piaci trendek; Szabályozások és piacra jutás; A kínai szereplők növekvő szerepe; Kihívások és lehetőségek az európai vállalatok számára.
  2. A szellemi tulajdonjogok védelme, beleértve a következőket: A gyógyszerek szellemi tulajdonjogainak védelmére vonatkozó kínai törvények áttekintése; A diagnosztikai és kezelési berendezések szabadalmi és formatervezési mintaoltalma; Megelőző intézkedések a műszaki titkok kiszivárgásának kockázatának minimalizálására; A vállalati és termékmárka védelme.

A rendezvény nyelve az angol. A részvétel díjmentes, de előzetes regisztrációhoz kötött.

További információ és regisztráció