Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A kultúra hatékony finanszírozása – Workshop önkormányzatoknak

2021. március 29. @ 09:00 - 14:00

A kultúra finanszírozása nehéz feladat az intézményfenntartók számára. Vannak azonban alternatív megoldások, melyekkel hatékonyabban találhatunk forrást a a meglévő kulturális intézmények, múzeumok és örökségi helyszínek számára.

A múzeumok, kulturális örökségi helyszínek elméletben kreatív alapot szolgáltatnak az innovatív vállalkozásoknak. A gyakorlatban azonban ez a felhajtóerő nem mindig tapasztalható. A SACHE projekt célja, hogy megtalálja a két szektor együttműködését erősítő tényezőket és megalapozza annak a környezetnek a kialakítását, ami ezt elősegíti. Az önkormányzatok a szervezés és a finanszírozás oldaláról kapcsolódnak a kérdéskörhöz.

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara 2021. március 29-én (hétfő) 9 órától egy online workshopot szervez a témában:

A rendezvény során a résztvevők olyan hatékony, gyakorlati megközelítésű ismereteket sajátíthatnak el, amik nagyban megkönnyítik egy workshop, termelői piac, de akár egy kézművesvásár, koncert vagy fesztivál megvalósítását és a helyi vállalkozókkal való együttműködést.

Program

09.00-10.00 Kulturális örökség és turizmus Baranyában

10.00-12.00 Hatékony marketing a kulturális intézményeknél – dr. Prónay Szabolcs egyetemi docens (SZTE)

12.00-14.00 Finanszírozási kérdések – dr. Mogyorósy Péter (Laser Consulting)

A rendezvény ingyenes, azonban regisztrációhoz kötött:

This form is currently closed for submissions.

Részletek

Dátum:
2021. március 29.
Időpont:
09:00 - 14:00
Esemény címkék:

Helyszín

Online
Magyarország + Google Térkép