Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

A nemzetközi logisztikai rendszer átalakulása a koronavírus-válság következtében

2020. május 27. @ 14:00 - 15:00

A HEPA Exportakadémia 2020-ra meghirdetett programkínálata a válság hatásainak kezelésére fókuszálva átalakításra került és jelenleg digitális platformokon elérhető.

Már jól ismert, havi rendszerességű, exkluzív előadók bevonásával, exportot érintő témákkal megszervezett kapcsolatépítő rendezvénysorozatunk a HEPA Exportőrök Klubja mostantól az online térbe költözik! Az aktuális témákról értesülhetnek a HEPA weboldalán és LinkedIn oldalán!

Aktuális táma:

A nemzetközi logisztikai rendszer átalakulása a koronavírus-válság következtében

Kína versus Európa: Hogyan alakulnak át az ellátási láncok a járvány következtében? Milyen üzleti lehetőségek nyílnak az európai cégek számára? Európa indul? 

Szakértő vendégeink:

Horváth Miklós, elnök, Magyar Külgazdasági Szövetség

Mérnök-közgazdász, számítástechnikus, logisztikai szakember. Olyan hazai vezető logisztikai vállalkozások felfuttatásában vállalt vezető szerepet, mint a Hungarocamion és a Masped. Befektetői és tanácsadói tevékenysége révén komoly tapasztalatot szerzett a magyar-kínai kereskedelmi kapcsolatok építésében.

Schreck Gábor, ügyvezető igazgató, futureWorks Solutions 

Mérnök, logisztikai szakember. IT és telekom szektorban  ellátási lánc menedzsmentben töltött be felsővezetői pozíciókat. Több mint 10 évet dolgozott Hong-Kongban és Kínában, jelentős üzleti és interkulturális tapasztalata mellett a távol-keleti döntéshozatal kulisszatitkait is megismerte.

Az esemény ideje: 2020.05.27 szerda, 14.00-15.00

 

Tartson velünk és kérdezzen élőben a Microsoft Teams Live Event felületén!

Kérdéseiket előzetesen az  email címen is feltehetik.