Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Advanced Therapies Summit 2023 – hibrid B2B

2023. október 16. - 2023. október 20.

Partnert keres innováció megvalósításához? Tanácsra van szüksége a piacbővítéshez? Ön egy egészségügyi szolgáltató, aki a legjobb gyakorlatokat vizsgálja? Bármi legyen is a célja, az Advanced Therapies Summit-on megtalálhatja a megfelelő partnert, akivel a konferencia alatt személyes találkozót tarthat, vagy online tárgyalhat a konferencia hetében.

Az Enterprise Europe Network támogatja ezt az egyedülálló eseményt, és a konferencia mentén virtuális partnerkereső eseményt szervez október 16-án, 17-én, 18-án és 20-án.

A regisztráció mind a konferenciára, mind a partnerkeresőre a B2Match platformon keresztül történik.

Október 16-18. és 20: Online partnerkeresés – regisztráció és részvétel díjmentes
Október 19: Helyszíni konferencia – regisztráció és részvétel díjköteles, részvételi díj: 150-500 EUR

A konferencia célja:

Egyetlen szervezet sem rendelkezik olyan tudással, erőforrásokkal és képességekkel, amelyek ahhoz szükségesek, hogy világszerte megfizethető, fejlett terápiás gyógyszerkészítményeket (ATMP) és áttörést jelentő egészségügyi előnyöket biztosítson a betegek számára. A köz- és magánszféra érdekelt felei – a tudományos élet, az ipar, a kormányzat és a betegek – közötti együttműködés a siker kritikus tényezője, ha az “ellátástól a gyógyításig” való elmozdulás ígéretét meg akarjuk valósítani.

A konferenciára Belgiumból és egész Európából érkező előadókkal több mint 250 köz- és magánszféra – az orvostudomány és a tudományos élet, az ipar, a kormányzat és a szabályozó hatóságok, valamint a betegek képviselői – képviselői érkeznek, és várhatóan a 2023-as naptár egyik legfontosabb eseménye lesz.

Idei fókuszterületek:

  • génterápia
  • sejtterápia
  • szövetterápia

 

További információ és regisztráció: https://advancedtherapiessummit2023.b2match.io/

Részletek

Kezdés:
2023. október 16.
Vége:
2023. október 20.
Esemény címkék:
, , , , , , , ,

Helyszín

Online

Other

Jelentkezési határidő
2023.10.15.