Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Alkotókból kreatív vállalkozók

2019. október 03. @ 09:00 - 18:00

Szeretnéd megtudni mi a különbség az iparjogvédelem és szerzői jog között? Hogyan lendíthetik fel vállalkozásodat a kulturális örökségek és helyszínek? Esetleg már a külpiacra lépésen gondolkodsz és üzleti partnert keresel? Ha igen, mindenképpen az Open4Business-en a helyed, ahol többek között ezekről a témákról is hallhatsz szakértőktől, megoszthatod véleményedet más szakemberekkel és üzleti tárgyalásokat is folytathatsz hazai és nemzetközi cégek képviselőivel egyaránt!

A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara és az Enterprise Europe Network szervezésében megvalósuló októberi rendezvény ismét érdekes, naprakész és a vállalkozások sikerességét nagyban elősegítő témákkal, előadókkal és programokkal várják a résztvevőket.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatalának “Eligazodás a szellemi tulajdon útvesztőjében” c. képzésén megtudhatjuk hogyan lehet és kell is termékünket, szolgáltatásunkat levédetni, milyen üzleti értéket képviselhet a design és hazánkban milyen szervezetekhez, hatóságokhoz fordulhatunk ilyen kérdésekben.

Ezt követően a SACHE World Café keretében a vendégek a kulturális örökségeink és az innovatív, kreatív vállalkozások közti lehetésges együttműködésekről, kapcsolódási pontokról fognak beszélgetni, hogy lényegi kérdések mentén olyan gyakorlati szempontú, megvalósítható vállalkozás-, turizmus- és kulturális örökség fejlesztési stratégiát alakíthassanak ki ennek a projektnek a keretében, ami mozgósítja és támogatja is a helyi innovatív és kreatív KKV-k energiáit.

Akik szeretnének megismerkedni a pécsi kreatívipari szereplőkkel, designerekkel és többet megtudni Pécs Bauhaus-örökségéről érdemes beülniük a KreatívDialóg előadásaira és részt venniük az azt követő építészeti sétán Pécs belvárosában.

A programok regisztrált résztvevői egyúttal meghívást kapnak az október 3-án zajló DesignPécs 2019 divatbemutatóval és a DesignPécs Kiaraktverseny díjátadójával egybekötött megnyitójára is.

 

Akik külföldi piacra lépésben, projektegyüttműködésben, esetleg termékfejlesztésben gondolkodnak és üzleti tárgylásokat szeretnének folytatni lehetséges üzleti partnerekkel érdemes megfontolniuk az

Open4Business Nemzetközi Üzletember Találkozón való részvételt. (A regisztráció szeptember 20-ig nyitva áll.)

 

A programok részletes leírása megtekinthető az alábbi linken:

Alkotókból kreatív vállalkozás – PROGRAM

A jelentkezés lezárult, várjuk regisztrált résztvevőinket a programokon!

 

 

További információ:

Pazaurek Szabina

E-mail: 
Telefon: +36 72 507 125
Mobil:
 +36 20 323 29 76

 

Részletek

Dátum:
2019. október 03.
Időpont:
09:00 - 18:00
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Magyarország
+ Google Térkép