Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Állásbörze Szentlőrincen!

2019. február 16. @ 08:30 - 12:00

Az állásbörze célja, hogy a térség lakosságának, valamint az őket alkalmazni kívánó cégeknek lehetőséget teremtsünk a találkozásra, kapcsolatfelvételre.

 

A szentlőrinci állásbörze plakátjaA Szentlőrinci Általános Iskola sportcsarnoka ad helyet a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamra és a Szentlőrinci Önkormányzat szervezésében ( a NŐNAP 365 – Nő-Köz-Pont működtetése Nyugat-Baranyában, Szigetvár központtal című (EFOP-1.2.9-17-2017-00102) projekt keretein belül) megrendezendő állásbörzének.

A rendezvényen megjelennek a munkaerőhiánnyal küzdő munkáltatók, akikkel lehetőség nyílik a személyes kapcsolatfelvételre, a cégvezetővel vagy a HR munkatárssal és helyben átadni az önéletrajzokat.

A pályakezdők és az aktív álláskeresők mellett azok is segítséget kaphatnak, akik például váltani szeretnének, új munkalehetőséget keresnek, valamint lehetőséget kapnak a közmunkából kiszakadni vágyók is.

A kamara pályaorientációs csapata a jövő generációjának segít eligazodni a szakmák világában, míg a gyesről visszatérő anyukák számára a Szigetvár CSAKpont munkatársai nyújtanak tanácsadást.

A belépés díjtalan.

Részletek

Dátum:
2019. február 16.
Időpont:
08:30 - 12:00
Esemény címkék:

Helyszín

Szentlőrinci Általános Iskola
Ifjúság útja 5.
Szentlőrinc, Baranya 7940 Magyarország
+ Google Térkép