Események betöltése

« Összes Események

Az európai fenntarthatósági és klímacélok és az energiaközösségek szerepe

május 30. @ 15:30 - 18:00

Az eseményen a résztvevők megismerhetik az európai fenntarthatósági és klímacélok fontosságát, valamint az energiaközösségek szerepét ezek elérésében.

A Fit for 55 komoly vállalásokat tett és ezáltal azonnali cselekvésre hívja fel döntéshozókat és az EU polgárokat. De nemcsak ez, hanem az energiaellátás bizonytalansága, az energiaárak ingadozása is cselekvésre késztet minket. A cél eléréséhez csökkenteni kell az ÜHG kibocsátást és növelni kell az energiahatékonyságot. Az eszközök tárháza széles, kezdve az állami vagy önkormányzati szerepvállalástól, a lakóépületek energetikai fejlesztéséig. Bemutatjuk a leghatékonyabb lehetőségeket és tennivalókat, majd betekintést nyerhetünk az energiaközösségek működési elveibe és létrehozásába.

Előadó: Dr. Háber István energetikai szakértő, a műszaki tudományok habilitált doktora, a hidrogén technológiák szakértője a Renergy Consulting Kft. ügyvezető igazgatója.

A Renergy Consulting Kft-nek elvitathatatlan érdemei vannak a fosszilis energiahordozók megújuló energiákkal történő helyettesítése területén. Szolgáltatásai és kutatás-fejlesztési projektjei azt mutatják, hogy az iparágban maradandót tud alkotni, legyen szó mérnöki tevékenységekről, tervezésről és prototípusgyártásról, áramlástanról, fizikai szimulációkról vagy végeselemes számításokról. (https://renergy.hu)

Időpont: 2024. május 30.  15:30

Helyszín: Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, 7625 Pécs, Majorossy I. u. 36.

 

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

REGISZTRÁCIÓ

 

Részletek

Dátum:
május 30.
Időpont:
15:30 - 18:00

Helyszín

Pécsi Kereskedelmi Központ
Majorossy Imre utca 36.
Pécs, Magyarország
+ Google Térkép