Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Bevezetés a kóser élelmiszerpiac világába – online fóruma

2021. május 04. @ 10:00 - 12:00

Ingyenes

A Tel-Avivi Magyar Nagykövetség 2021. május 4-én online fórumot szervez „Bevezetés a kóser élelmiszerpiac világába” címmel.

A fórum célja a kóser minősítés körüli tévhitek eloszlatása, a globális kóser piac bemutatása, valamint a résztvevők kérdéseinek megválaszolása.

A program során az egyik szerző által bemutatásra kerül a Nemzeti Agrárkamara által kiadott „A Kóserság előírásai” című kiadvány, bemutatkozik az European Kosher ügynökség magyarországi vezetője, valamint a legnagyobb izraeli kiskereskedelmi üzletlánc private label vezetője és egy nemzetközi kóser élelmiszerügynökség ügyvezetője.

A rendezvény alatt kérdésekre az időkereteken belül lehetőség van minden előadóhoz.

A konferencián résztvevő cégek számára lehetőség nyílik 2021 folyamán egy izraeli online-B2B találkozóra, korlátozott termékminta kiszállítást is vállalva, ahol a legjelentősebb helyi kiskereskedelmi láncok beszerzési vezetőit és kereskedelmi ügynököket hívjuk meg direkt tárgyalásokra.

A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

Kérjük, küldjenek e-mailt a résztvevő nevével, elérhetőségeivel és az általa képviselt vállalat megadásával a e-mail címre.

A tárgy „Konferencia regisztráció” legyen.

 

A teljes programot és a részvételhez szükséges linket a regisztrációt követően küldik meg.

Legkésőbb április 30-ig jelezzék részvételi szándékukat!

Részletek

Dátum:
2021. május 04.
Időpont:
10:00 - 12:00
Összeg:
Ingyenes
Esemény címkék:
,

Helyszín

Online