Események betöltése

« Összes Események

Brussels Design September

szeptember 18. - szeptember 20.

Brussels Design September eseményhez kapcsolódóan 2024. szeptember 18-20. között kiutazó company mission-t és partnerkereső szakmai eseményt tervez megvalósítani a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség mint az Enterprise Europe Network konzorciumvezetője, a brüsszeli Magyar Nagykövetséggel közös szervezésben.

A program a magyar EU elnökség ideje alatt fokozott érdeklődésre számot tartó, frissen átadott Magyar Házban (Brüsszel, Rue de la Loi 9.) kerül megrendezésre, így kitűnő alkalmat biztosít bemutatkozási lehetőségre, üzleti kapcsolatok létesítésére és az iparág legújabb trendjeinek megismerésére exkluzív környezetben.

A program célja:

 • a design (kreatív ipari, urban design) témához kapcsolódó ügyfeleink számára üzleti lehetőségek feltárása;
 • szakmai közönség előtt bemutatkozási lehetőség, tárgyalások lebonyolítása;
 • részvétel a Brussels Design Week programjain, networking eseményeken.

Tervezett időpont:

 • szeptember 18-20., 2 éjszaka, három nap

A Brussels Design September ideje (2024. szeptember 12-30.) alatt.

Tervezett program: 

 • szeptember 18. (szerda): érkezés a reggeli órákban, szállás elfoglalása, majd helyszíni berendezés a Magyar Házban, este állófogadás a kiutazó magyar delegáció részére a Brüsszeli Magyar Nagykövetségen
 • szeptember 19. (csütörtök): 17:00 – 19:30 között szakmai program (bemutatkozási és kiállítási lehetőség releváns belga és nemzetközi partnerek előtt), állófogadás és networking esemény a Magyar Házban

Este egyénileg vagy közösen részvétel a Design Week releváns programjain (networking lehetőség)

 • szeptember 20. (péntek): igény esetén további céges megbeszélések szervezése a Brüsszeli Magyar Nagykövetségen vagy szakmai partnereknél; bemutató helyszíni lebontása, hazautazás

A szervezők biztosítják:

 • a programhoz kapcsolódó teljes körű hazai és brüsszeli szakmai szervezés lebonyolítása;
 • brüsszeli szakmai partnerek bevonása a promóció, üzleti partnerek felkutatása céljából (Enterprise Europe Network, szakmai szervezetek, klaszterek);
 • promóció megszervezése (Nagykövetség, EEN weboldal, klaszterek, LinkedIn, stb.);
 • üzleti partnerek felkutatása a delegációban résztvevő cégek profiljának megfelelően;
 • a cégek által megadott potenciális partnerekkel kapcsolatfelvétel, B2B-k szervezése;
 • helyszíni transzfer (tárgyalásokra, Design Week hivatalos eseményeire).

Kiutazással, kint tartózkodással kapcsolatos információk:

 • Szállás: A szállásfoglalás önköltséges formában történik. A résztvevők számára a brüsszeli Nagykövetség kedvezményes szállást tud ajánlani (135 eur/fő/éj) a Magyar Ház közelében, a Motel One-ban (Rue Royale 120, 1000 Bruxelles).
 • A kiutazás és a bemutatandó termékek helyszínre juttatása: a résztvevő cégek saját szervezésében, önköltséges formában valósul meg.

Kérjük, hogy amennyiben részt kíván venni a programon, úgy ezt a főszervező felé mielőbb jelezze, hogy véglegesíteni tudják a résztvevők körét és a résztvevők is el tudják kezdeni a kiutazással kapcsolatos szervezést, vállalatra szabott potenciális partnerek feltérképezését.

A későbbiekben terveznek egy online meetinget a teljes delegáció részére, ahol át tudják beszélni a koncepciót és a logisztikai részleteket.

Érdeklődés esetén kérjük a cég/termékbemutató one-pager mielőbbi megküldését (megadott, egységes tartalommal, de saját design-nal angol nyelven), amelyet promóciós céllal tudunk használni a tárgyalások szervezése folyamán. Ezzel kapcsolatban további részleteket a jelentkezést követően fogunk küldeni.

Jelentkezés: 2024. július 29-ig.

Érdeklődés és jelentkezés az alábbi elérhetőségeken:
Czagány Melinda
E-mail:

Tőrös Teodóra
E-mail: 

Részletek

Kezdés:
szeptember 18.
Vége:
szeptember 20.

Helyszín

Magyar Ház
Rue de la Loi 9.
Brüsszel, Belgium
+ Google Térkép