Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

CEF – 5G for smart communities: online pályázati tájékoztató

2022. szeptember 20. @ 10:00 - 12:00

Az online tájékoztató és pályázati partnerkereső esemény a Connecting Europe Facility (CEF) digitális programjának “5G az intelligens közösségekért” című pályázati felhívásához kapcsolódik, melyet hamarosan kiírnak.

Az Európai Bizottság ezt az online tájékoztató és egyeztető ülést a Connecting Europe Facility (CEF) digitális programja keretében az 5G for Smart Communities (5G az intelligens közösségekért) című második pályázati felhívás kapcsán szervezi. A program célja, hogy tájékoztassa a legfontosabb érdekelt feleket erről a felhívásról, és segítse a potenciális projektgazdákat abban, hogy olyan partnerekkel találkozzanak, akikkel konzorciumot hozhatnak létre és pályázhatnak a felhívásra.

Mit kínálnak a szervezők?

Az Európai Bizottság ismerteti a felhívást, beleértve az előző felhívás tanulságait, majd következnek a kérdések és válaszok.
A terület vezetői, köztük a Nokia és a Vodafone panelbeszélgetést tartanak arról, hogy az 5G mivel tud hozzájárulni az intelligens közösségekhez.
Azok a résztvevők, akik már terveznek projektet erre a felhívásra, regisztrálhatnak, hogy a rendezvényen 2-4 perces előadást tartsanak, amely lehetőséget ad arra, hogy partnereket találjanak a javaslatukhoz (ebben az esetben regisztrálni szükséges szeptember 9-én 12:00 óráig).

Pályázati partnerkeresés: a regisztrált résztvevők potenciális projektpartnereket kereshetnek, és meghívhatják őket kétoldalú online találkozóra. A partnerkereső találkozók szeptember 20-án 12:00 órakor kezdődnek.

A résztvevők között lesznek többek között:

Távközlési és technológiai vállalatok
Társadalmi-gazdasági szereplők, akik 5G felhasználási eseteket javasolnak (különösen az egészségügy, az oktatás, a mobilitás, a biztonság, a vidékfejlesztés, a mezőgazdaság és a kormányzat területén).
A fenti felhasználási területekkel, valamint az 5G távközléssel és technológiával kapcsolatos európai szövetségek és hálózatok.
Önkormányzatok
Akadémiai és kutatóintézetek
Az európai intézmények és ügynökségek képviselői
Európai szélessávú kompetencia irodák

További információ és REGISZTRÁCIÓ

Helyszín

Online