Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

CIMIX 2024 – A film-, kreatív iparágak és az ipar találkozása

január 18. - január 19.

A Bécsben 2024. január 18-19-én megrendezésre kerülő CIMIx 2024-es kiadása ismét a kreatív iparágak vállalkozásait fogja össze, és az aktuális és rendkívül fontos témákra irányítja a figyelmet, összehozza a dinamikus játék-, zenei és filmes/tévés ágazatokat.

A nemzetközi üzleti partnerkereső rendezvény összegyűjti a film-, a televíziós, a zene- és a játékipar vállalkozóit, hogy elősegítse a műfajokon és határokon átnyúló eszmecserét. A kísérő konferencia középpontjában az ezen ágazatok közötti együttműködés áll a gyártás és a marketing területén, és olyan átfogó témákkal foglalkozik, mint a mesterséges intelligencia, a licencelés és az export. Az eseményre várják a szektor vállalkozóit: film-, hang- és játékipar osztrák és nemzetközi szakembereit, köztük vevők, eladók, producerek, fejlesztők, jogtulajdonosok, szerzők, véleményformálók, forgalmazók, finanszírozó intézmények, filmes bizottságok, kreatív iparági média, valamint a technikai szolgáltatások és új technológiák (virtuális valóság, VFX, animáció stb.) szolgáltatóit.

2024-ben különös hangsúlyt kapnak a közép- és kelet európai országok, az Egyesült Királyság és az USA. Német/angol szinkrontolmácsolás biztosítja, hogy a CIMIx 2024 még nemzetközibb legyen.

A program és a regisztrációhoz szükséges összes információ a CIMIx 2024 rendezvény weboldalán érhető el.

Az egynapos bécsi programon való személyes részvétel 60 euróba kerül.

Azoknak, akik nem tudnak személyesen részt venni, de szeretnének, január 19-én lehetőségük lesz díjmentesen online B2B-beszélgetéseken üzleti partnert keresni/találni.

Regisztráció az üzleti tárgyalásokra

Január 19-én a CIMIx küldöttei exkluzív lehetőséget kapnak arra, hogy meglátogassák a vezető gyártási helyszíneket, például az új HQ7 stúdiót vagy a bécsi Synchron Stage-et. Ezekre a kirándulásokra külön regisztráció szükséges.

További információ:

Enterprise Europe Network – Kreatívipari szektorcsoport

Részletek

Kezdés:
január 18.
Vége:
január 19.
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Bécs, Ausztria