Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Codex4SMEs 2020-2023 – személyre szabott orvoslás

2022. szeptember 05. - 2023. szeptember 30.

E Codex4SMEs információs és hálózati platform a személyre szabott orvoslás, a biomarkerek fejlesztése és a (kísérő) diagnosztika valamennyi szereplőjének szól. Ha szeretné továbbfejleszteni (kísérő)diagnosztikáját vagy biomarkereit, és szüksége van betegadatokhoz és humán mintaanyagokhoz való hozzáférésre, akkor vegyen részt a Codex4SMEs hálózatban és rendezvényeken.

Itt szakértőket és a biobankok képviselőit találja, akik tájékoztatják Önt a mintaanyagokhoz való hozzáférésről és a személyre szabott orvosláshoz szükséges termékek továbbfejlesztéséről. Használja ki a lehetőséget, hogy a szakértőkkel négyszemközti beszélgetéseken interjút készítsen, és tanácsot adjon a jövő diagnosztikájának kilátásairól.

Kinek?

KKV-k, gyógyszeripari vállalatok, gyártók, szolgáltatók, kutatócsoportok, klinikusok, klaszterszervezetek, amelyek a személyre szabott orvoslás területén tevékenykednek, és a következőkre összpontosítanak:

  • (kísérő) diagnosztika
  • Lab-on-a-chip
  • In Vitro diagnosztika
  • Mesterséges intelligencia és képalkotás
  • viselhető eszközök
  • Bioinformatika
  • e-egészségügy
  • Finanszírozás és beruházások
  • És mindazok, akik érdekeltek a személyre szabott orvoslás fejlesztésében.

Miért érdemes részt venni?

Vállalkozásként – találjon képzett európai szakértőket és együttműködő partnereket a hatékony személyes találkozók során.
Kutatási és technológiai szervezetként – találjon európai partnereket a technológiatranszferhez.
Termékfejlesztőként – találjon partnereket az új technológiák és innovatív megoldások megvitatásához.

A Codex4SMEs projektről

Az Interreg North-West Europe Codex4SMEs projekt a “megfelelő gyógyszert, a megfelelő dózisban, a megfelelő időben, a megfelelő betegnek” misszió jegyében finanszírozza az innovatív diagnosztika fejlesztését a személyre szabott egészségügyi ellátás javítása érdekében Európában. A finanszírozási program célja, hogy támogassa az élettudományi és orvostechnológiai ágazatban működő, diagnosztikai fejlesztéssel foglalkozó kis- és középvállalkozásokat (kkv-kat). A továbbfejlesztett diagnosztikák kifejlesztése érdekében hat uniós ország kilenc partnere erős gyorsított programot indított, amely a kkv-knak a teljes értéklánc mentén szolgáltatások széles skáláját kínálja.

A Codex4SMEs támogatási program

 

Részletek

Kezdés:
2022. szeptember 05.
Vége:
2023. szeptember 30.
Esemény címkék:
, , , , , , , ,

Helyszín

Online